poput influencera

Ovo nismo očekivali od njega! Zoran Šprajc iznenadio fotografijom i primjedbama iz zagrebačkog tramvaja

Voditelj Zoran Šprajc samo par dana prije lokalnih izbora imao je lakšu nezgodu i srećom završio samo s rukom u gipsu, no sasvim dovoljno da mu se zakomplicira svakodnevica. Srećom i dalje je britak na jeziku pa unatoč lomu, nije mu ponestalo smisla za humor i kritiku.

Poput pravog influencera, Zoran Šprajc ne propušta važne trenutke, ali i one koji to nisu, podijeliti s pratiteljima na Instagramu. Dan prije lokalnih izbora voditelj emisije RTL Direkt u svojoj se objavi obratio fanovima riječima: „Uoči svakih izbora neka zdravstvena nevolja, politika me baš neće. Zadnji put je bio infarkt, sad je slomljena ruka. Doduše, bolje slomljena ruka nego infarkt. Ruka brže zacijeli nego srce. Ljevoruki opet propušta sudjelovati u izbornoj večeri, nemojte i vi tako”, a ove se srijede pratiteljima javio iz zagrebačkom tramvaja.

Iako bismo pretpostavili da po Zorana Šprajca dolazi službeni vozač ili barem taksi, on je ugodno iznenadio sugrađane kada su ga ugledali u tramvaju. No, nije sigurno da će njime dugo putovati. Imao je, naime, pregršt primjedbi.

Ne skidaju osmijeh s lica: Zoran Šprajc i supruga Lidija u izlasku koji su dugo priželjkivali

„Nakon devet godina i prvog infarkta ponovno se vozim tramvajem i zasad nemam primjedbi, možda zato što izbjegavam jutarnje i popodnevne špice. Ipak uočavam da u njima više nema prikaza mreže linija što je dosta glupo za grad koji se ufurao da je turistička Meka, (zapravo glupo je svakako) te da su rukohvati u novim tramvajima postavljeni skoro iznad glave putnika na sjedećim mjestima čime međunožja stajaćih i lica sjedećih putnika dolaze u neobično blizak odnos...A s obzirom na širinu putničkog prostora rukohvata bi moglo biti i više. Ako se dobro sjećam, stari "Đurini tramvaji" imali su po tri reda rukohvata na stropu. No dobro, možda ipak imam primjedbi”, žali se Šprajc.

„Što bi bilo da imate primjedbi”, „A možda ste samo nervozni?”, samo su neki od komentara slavnom voditelju.

Linker
25. travanj 2024 11:15