OSMA GODIŠNJICA

Ovo nitko nije očekivao! Nikolina Ristović povodom godišnjice braka: ‘Ja bih razvod‘

Nitko nije očekivao komentar kakav je Nikolina Ristović ostavila na setu fotografija na Instagramu koje je njezin suprug Vidoje objavio povodom osme godišnjice braka.

Domaćoj voditeljici Nikolini Ristović ovih dana uistinu ne nedostaje razloga za slavlje. Nakon što je u Edinburghu proslavila diplomu iz medicine svoje starije kćeri Hane koju ima s novinarom Markom Cigojem, sada slavi osmu godišnjicu braka sa suprugom Vidojem Ristovićem.

Već poznata po dobrom smislu za humor kojeg često koristi na društvenim mrežama, Nikolina je mnoge pratitelje iznenadila komentarom koji je ostavila na set fotografija koje je Vidoje objavio na Instagramu povodom njihove godišnjice.

Čitajte i: Ponosna mama: Nikolina Ristović u Edinburghu ima veliki razlog za slavlje

"Neka nam je sretna, ljubavi", napisao je Vidoje u opisu seta fotografija s vjenčanja prije točno osam godina u Monacu. Ubrzo se oglasila i Nikolina s komentarom: "Ja bih razvod, pa opet party. I hitno mi treba nova haljina. Malo je samo upitna isporuka iz New Yorka."

Čitajte i: U domu Nikoline Ristović: ‘Ja sam kućni domaćinski tip, a Vidoje je taj koji unosi nered‘

Koliko se dobro Vidoje slaže s Nikolinom s kojom je već osam godina u braku, pokazao je i komentarom kojim se nadovezao na njezinu šalu. "Molim te, nikako nemoj mijenjati kumu", odgovorio je Vidoje Nikolini s kojom se vjenčao u rujnu 2013. godine misleći pritom na njihovu kumu, zagrebačku poduzetnicu Snježanu Mehun.

O njihovom glamuroznom vjenčanju danima se pisalo, a domaća voditeljica i srpski povjesničar umjetnosti tada su u luksuznom hotelu platili dolazak i trodnevni boravak za 70 gostiju. Za nešto više od godinu dana, u prosincu 2014. dobili su kći Unu Sofiju, a čini se da im ruže u braku još uvijek cvjetaju baš kao i prvoga dana.

Linker
18. travanj 2024 02:11