Nevolje u raju

Ovo nitko nije znao: Suprug Paris Hilton ima kćer iz prošlosti koja se zbog bogatašice osjeća izostavljeno

Svoju devetogodišnju kćerku Carter Reum od rođenja je vidio samo jednom, a prema upućenim izvorima, odsutstvo oca ju bez obzira na to jako pogađa.

Nakon tri propale zaruke, bogata nasljednica lanca hotela Hilton, Paris konačno je pronašla sreću s poduzetnikom Carterom Reumom za kojeg se prije nekoliko dana udala u bajkovitoj atmosferi na imanju pokojnog djeda Barrona na Bel Airu. I dok je reality zvijezda navikla na lagodan život još pod dojmom i velikim planovima za proširenje obitelji, situacija njezinog muža malo je kompliciranija.

Supružnik pjevačice 'Stars Are Blind', naime, ima dijete za koje javnost nije znala, a 9-godišnju kćerku je od kad se rodila, vidio samo jednom - rekao je upućeni izvor za Page Six.

Čitajte i: Udala se Paris Hilton! Nakon raskošne ceremonije na Bel Airu, slavilo se u zabavnom parku, a među gostima bila je i Kim Kardashian

Majka djevojčice je Laura Bellizzi, reality zvijezda koja se pojavila u emisiji "Secrets of Aspen" i nakratko bila u vezi s glumcem Melom Gibsonom. Rodom je iz Chicaga, kao i Reum, a trenutno u Kaliforniji živi s djetetom kojem otac, prema upućenim izvorima za strane medije, uistinu nedostaje.

image

Laura Bellizi s kojom muž Paris Hilton ima dijete.

LUC/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

“Ljudi kojima je ova priča poznata, znaju je već 10 godina. Carter brine za ovo dijete. Iako s njom nema uobičajen odnos oca i kćeri, brinuo je za nju od njezinog rođenja, a tako će i ostati”, rekao je izvor o milijunašu koji je, unatoč tome što nikada nije prošao test očinstva, potpisao dokument u kojem priznaje očinstvo.

Isti je izvor otkrio i da se djevojčica čitajući o izvještajima o očevoj svadbi osjećala izostavljeno iz njegova života.

"Vidjela je članak u kojem Paris i Carter govore o osnivanju obitelji. Osjećala se odbačenom i izostavljenom. Ona želi imati dobar odnos s njim", rekao je izvor dodavši da djevojčica samo želi upoznati svog oca i "popuniti kockice koje nedostaju".

“Ona je u dobi u kojoj je samoidentitet jako važan - djeca žele znati tko su i odakle dolaze. Važno je da joj u tome pomogne", rekao je izvor te je dodao: "Ona je apsolutno nevjerojatna djevojčica. Ima toliko ljubavi za dati. I to želi dati njemu, njegovoj obitelji i koga god on želi voljeti.”

Čitajte i: Okršaj do posljednjeg konfeta: Bogate nasljednice Ivy Getty i Paris Hilton svoja su multimilijunska vjenčanja zakazale u istom mjesecu

Drugi izvor za isti medij rekao je kako dijete ne samo da teško podnosi očevu odsutnost, već je i emocionalno pogođeno zbog publiciteta oko nedavnog vjenčanja Paris Hilton i oca koji vrijedi oko 40 milijuna dolara otkada je pokrenuo uspješan posao sa svojim starijim bratom Courtneyjem.

Braća su, naime, bila rani investitori u zaštitarsku tvrtku Ring, kao i u brend cipela Rothy's i Snapchat. Njihov pokojni otac, Bob, bio je bivši predsjednik i izvršni direktor Amsted Industries sa sjedištem u Chicagu, jednog od najvećih poduzeća u zemlji i sada vrijednog 4 milijarde dolara, prema Forbesu.

Upravo zbog toga što milijunaš ima kćer iz prošlosti, mnogi zamjeraju Paris koja je ushićeno govorila o potpomognutoj oplodnji na kojoj je nedavno bila jer je, objasnila je, to jedini način na koji može biti sigurna da će dobiti blizance koje toliko želi.

U tom postupku podržala ju je i dugogodišnja prijateljica Kim Kardashian koja ju je iz vlastitog iskustva potaknula na umjetnu oplodnju.

“Sretna sam što mi je dala taj savjet i upoznala me sa svojim liječnikom”, rekla je Hilton koja će kćerki dati ime "London", a za dječaka još nije sigurna.

“Stvarno sam uzbuđena zbog koraka dalje u životu i što ću konačno imati pravi život”, rekla je Paris koja vjeruje da su obitelj i djeca smisao života, a svoju sreću zbog vjenčanog prstena ne skriva ni na društvenim mrežama gdje već danima objavljuje fotografije s luksuznog vjenčanja - što Reumovu kćerku dodatno pogađa.

Linker
19. travanj 2024 04:11