Nikako da zaboravi

Ovo pravilo nije smio prekršiti: Mariah Carey još je ljuta na bivšeg zbog poklona koji je darovao njihovoj djeci

Unatoč tome što je pjevačica odbila blizancima koje je dobila s komičarem Nickom Cannonom za rođendan kupiti ono što svako dijete želi, on se oglušio na njezinu zabranu, zbog čega je i danas u njezinoj nemilosti.

Biti roditelj predivno je, ali ponekad iscrpljujuće. Svaka obitelj ima neka svoja pravila koja se drugima čine dobra ili loša, no nitko unaprijed točno ne zna kako odgojiti dijete, jer se mnoge stvari rješavaju putem.

Komičar Nick Cannon i glazbenica Mariah Carey u braku su bili osam godina - od 2008. do 2016., a tada su dobili i blizance Moroccan i Monroe. Iako su se rastavili, Nick je u svom talk showu otkrio kako mu njegova bivša supruga još uvijek zamjera što je prekršio jedno njezino pravilo u odgoju njihove djece.

image
Mariah Carey s blizancima.
-/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Naime, Nick je blizancima za jedan rođendan poklonio mobitele, što je pjevačici jako zasmetalo, jer su se prethodno dogovorili da će im mobitele dati tek kada navrše 10 godina.

"Moji blizanci Roc i Roe željeli su mobitel s 8 godina. Bio sam za to, ali Mariah je rekla: 'Uh ... neće nas guglati, učiti o svoj novoj braći i sestrama, a ne, ne'. Onda smo se dogovorili da im damo telefone kad navrše 10 godina, no i tada Mariah nije bila za. Tada sam im potajno nabavio mobitele za rođendan", ispričao je Nick.

Čitajte i: Oglasio se i ‘veliki, zločesti vuk‘: Nakon sestre, pjevačicu Mariah Carey zbog memoara tuži i brat

Dodao je da je na dan proslave rođendana u travnju sve išlo savršeno dok nije došlo vrijeme za otvaranje darova.

image
Mariah Carey i Nick Cannon bili su osam godina u braku.
KRISTIN CALLAHAN COLLECTION/EVERETT/PROFIMEDIA

"Imali smo odličan party, došli su njihovi prijatelji, ma bilo je super. Kada je došlo vrijeme da se otvore darovi, rekao sam da ću ih ostaviti ovdje i reći Mariah da idem na kratko van. Do danas je ljuta na mene zbog toga", kazao je komičar koji se stalno ispričavao bivšoj supruzi gledajući u kameru.

Osim blizanaca, Nick ima još petero djece. Još jedne blizance, Ziona Mixolydian i Zillion Heir, dobio je 14. lipnja s Abby De La Rosa, a samo tjedan dana kasnije dobio je sina Zena s Alyssom Scott.

Iako već ima sedmero djece, nije isključio mogućnost da ih želi još te će ih dobiti, kaže, "ako je to Božja volja". Također je opovrgnuo glasine da djecu "radi" namjerno. "Postoji mnogo žena kojima sam mogao napraviti dijete pa nisam. One koje su trebale zatrudnjeti su zatrudnjele", poručio je Nick.

Linker
15. travanj 2024 09:55