ANAMARIJA ASANOVIĆ INSTAGRAM
novi izazovi

Pandemijska godina bila je vrlo kreativna za domaću dizajnericu: Nakon angažmana na dječoj slikovnici, okušala se i u glumi

Koronavirus svima je zaustavio planove pa već dugo nismo vidjeli nove komade iz radionice splitske dizajnerice Anamarije Asanović. No, to ne znači da ne radi punom parom. Naprotiv, uz kreiranje, crta, glumi, a nedavno se pohvalila i vještinom po kojoj je u gradu podno Marjana poznat njezin tata Aljoša.

Koronavirus svima je zaustavio planove pa već dugo nismo vidjeli nove komade iz radionice splitske dizajnerice Anamarije Asanović. No, to ne znači da ne radi punom parom. Naprotiv, uz kreiranje, crta, glumi, a nedavno se pohvalila i vještinom po kojoj je u gradu podno Marjana poznat njezin tata Aljoša.

Otkako je 2014. pokrenula svoj modni brend AA Design, splitska dizajnerica Anamarija Asanović svako malo nas je uveseljavala svojim kolekcijama. No, pandemija je i u njezinom slučaju uzela danak pa joj je posljednja godina što se tiče predstavljanja novih kolekcija bila nešto „škrtija”.

No, kako se, čini, Anamarija se nikada nije bolje zabavljala. Kći legendarnog nogometaša Aljoše Asanovića ovih se dana na svom Instagramu pohvalila ulogom u glazbenom spotu za pjesmu "Bambina Mia" koju je grupa Cambi snimila u suradnji s TBF-om.

Čitajte i: Anamariju Asanović nismo dugo vidjeli: Poznata dizajnerica pokazala da ima veliko srce

"Pogodi šta..." - znakovito je napisala mlada kreatorica uz fotografiju sa snimanja spota, a na kojoj sjedi na Vespi. Upravo je taj detalj izazvao i najviše komentara njezinih pratitelja budući da je Anamarijin otac Aljoša godinama u gradu podno Marjana bio sinonim za strastvenog ljubitelja ovih talijanskih motora.

Osim što u spotu glumi, Anamarija je bila i zadužena za styling koji je također pokupio sve pohvale. Naime, duet Cambija i TBF-a glazbeno je oživio osamdesete godine prošlog stoljeća pa je u tom stilu i odjeća glumica među kojima je i Anamarija.

Prije snimanja spota, dizajnerica je pokazala još jedan svoj talent. Nedavno je s novinarkom Marijom Pajić izdala slikovnicu "Kapetan Ivo u lovu na dugu" koja je već osvojila srca mnoge djece. Priču je napisala Marija, dok je Anamarija autorica ilustracija.

"Bila sam preuzbuđena kada smo krenuli, bio mi je to velik izazov jer nikada to nisam radila! Svakom crtežu sam pristupila u potpunosti, trebalo je tu dosta ukomponirati, možda nekome nebitnih, ali meni vrlo bitnih stvari! Moja kći Zorka je oduševljena i presretna što je u priči i što sam radila na ovoj slikovnici. Naime, u priči se pojavljuje gusarica Zorka koja spasi kapetana Ivu. Sada moram crtati svakog njezinog prijatelja kao gusara. Ne mogu vjerovati da napokon imamo slikovnicu", kazala je o svom novom projektu Anamarija, čija je kći Zorka zimus napunila velikih pet godina.

Čitajte i: Nova kolekcija Anamarije Asanović ostavlja bez daha

Djevojčica je ljubimica cijele obitelji Asanović, a posebno Anamarijinog brata Antonija, također nogometaša. Njihovu zajedničku fotografiju snimljenu krajem svibnja, kreatorica je popratila srcem i riječima "Moje sve".

Linker
26. travanj 2024 19:46