samo ljubav...

Peta godišnjica braka zagrebačke voditeljice prepuna emocija: Kolotečina je ubojica dinamike ljubavi, suprugu obećajem samo jedno

Lipanj je mjesec slavlja u obitelji voditeljice i novinarke RTL-a Edite Misirić Vrkljan. Nakon što je 11.lipnja proslavila 41.rođendan, danas ima još jedan veliki razlog za slavlje – sa suprugom, fitness trenerom Javorom Vrkljanom slavi petu godišnjicu braka. Tim je povodom svom muškarcu s kojim je prije tri godine dobila sina Vanju, uputila nježne riječi.

„Pet godina plešemo zajedno! Brak nije šala i nikako ga se ne smije uzeti zdravo za gotovo i nakon vjenčanja reći: evo, mi smo svoje napravili, sada laganini. O ne, tek tada nas čeka lavovski posao. Ljubav treba zalijevati, vatru potpirivati i nikada ne dopustiti da se ugasi. Mišljenja sam da kola mogu krenuti nizbrdo čak i ako se u brak ušlo iz pravih razloga, a za mene postoji samo jedan pravi razlog, a to je čista ljubav. Jer samo ljubav, bez truda, nije dovoljna. Svi se izazovi mogu svladati samo ako se dvoje ljudi stalno trude i ne prepuštaju ljubav inerciji”, piše uvodno Edita na Instagramu.

Nadalje piše kako je puno je skrivenih zamki koje život postavlja; svakodnevica odnosno kolotečina je jedna od najgorih, ističe, jer je neprimjetna, teško ju je detektirati.

„Probudi se, odvezi u vrtić, otiđi na posao, pokupi u vrtiću, dođi doma, uspavaj, spavaj. Kolotečina je ubojica dinamike ljubavi. A kada ljubav postane monotonija, nastaju problemi. Nadalje, navika. Ono kada se nešto podrazumijeva. Podrazumijeva se da te volim, ali kada sam ti to zadnji put rekla? Podrazumijeva se da ću ti za rođendan kupiti nešto što želiš, no kada sam te zadnji put nečim stvarno iznenadila? Podrazumijeva se da si mi zgodan, no kada sam te zadnji put zagrlila, a da nije bilo onako svakodnevno kad dođem doma, iz navike? Podrazumijeva se da si divan otac našem sinu, no kada sam ti zadnji put dala do znanja da to stvarno mislim? Gospođe moje drage, koji su vaši odgovori na ova pitanja?”, nastavlja dalje.

Voditeljica se prisjetila kako je bježala iz roditeljskog doma: ‘Znali su proći mjeseci da ne dođem kući‘

Za kraj, suprugu je obećala za petu godišnjicu braka da će ga grliti još češće, voljeti još više i to mu pokazivati. „Jer ga volim i jer je divan suprug i otac našem sinu”, zaključila je plavokosa novinarka koja je 'sudbonosno da' izrekla 2016.godine nakon tri godine veze. Edita je zasjala u vjenčanici Borisa Pavlina, a vjenčana kuma bila joj je također voditeljica i novinarka Antonija Mandić.

Linker
25. travanj 2024 15:35