Nema kraja skandalu

Piers Morgan zbog užasnih komentara o Meghan Markle dobiva prijetnje smrću: ‘I moji sinovi su na meti‘

Sve otrovne strelice koje je britanski voditelj ispalio u smjeru vojvotkinje od Sussexa sada, čini se, putuju natrag k njemu. Britanska policija pokrenula je istragu zbog prijetnji koje su bijesni obožavatelji Meghan Markle uputili njemu i njegovim sinovima, iako oni ne dijele mišljenje svog oca.

Drama oko britanskog voditelja Piersa Morgana se, nažalost, ne stišava. Otkako se tijekom svoje emisije "Good Morning Britain" žestoko obrušio na Meghan Markle, a potom i dao otkaz, mnogi su stali na stranu vojvode i vojvotkinje od Sussexa koji "nisu zaslužili da ih se toliko blati".

Iako se mislilo da se Morganovim otkazom cijela stvar privela kraju, voditelj tvrdi da konstantno dobiva prijetnje smrću, a njima nisu pošteđeni niti njegovi sinovi Spencer, Albert i Stanley.

Čitajte i: Nagli pad najvećeg mrzitelja Meghan Markle! Piers Morgan karijeru je izgradio na ‘ubilačkom‘ nagonu

image
Prince Harry i Meghan Markle dok je bila trudna sa sinom Archiejem.
TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Moja tri sina su mi rekla da su i oni na meti i poslali su mi snimke otrovnih prijetnji nasiljem upućenih njima. "Poruka koju su dobili moji sinovi glasi: Kad ti otac umre, svijet će prirediti zabavu", rekao je Morgan za Mail on Sunday te dodao da je jedan bijesni pojedinac rekao da će Morgana ubiti pred sinovima.

Londonska policija pokrenula je istragu ovih ozbiljnih prijetnji, a voditelj tvrdi da njegova djeca uopće nemaju veze s Meghan Markle.

"Nikog od njih nije briga za Meghan niti se slažu s mojim stavovima o njoj. Ipak, gomila internetskih ‘trolova‘ proglasila ih je suučesnicima", rekao je Morgan, napomenuvši da mu je žao što je dao otkaz.

Čitajte i: Britanci ludi od bijesa, Piers Morgan predvodi u ogorčenim komentarima: ‘Intervju s Meghan i Harryjem je sramota‘

"Kad razmislim, nisam to trebao učiniti, ali isto tako se neću ispričati Meghan samo da ostanem voditelj jer je istina da joj ne vjerujem. U slobodnom, demokratskom društvu trebalo bi biti dopušteno da se nekom ne vjeruje. To je zasigurno sama bit slobode govora? Kad bih sada rekao da vjerujem Meghan, lagao bih publici, radio bih ono za što sam nju optužio", tvrdi.

Htjela okončati život

Podsjetimo, Meghan Markle je u intervjuu kod Oprah Winfrey rekla kako je imala suicidalne misli kada je bila trudna sa sinom Archiejem te joj nitko nije želio pomoći jer to "ne bi bilo dobro za monarhiju". Princ Harry dodao je kako mu se njegov vlastiti otac, princ Charles, nije htio više javljati na telefon, a uskratili su mu i zaštitu.

image
Meghan i Harry u intervjuu kod Oprah.
CBS/FERRARI/PROFIMEDIA

"Harry želi da Amerika i ostatak svijeta mrze njegovu vlastitu obitelj, monarhiju i njegovu državu. Predlažem da pričekamo da žrtve divljanja njegove žene odgovore prije nego što počnu s mržnjom", napisao je Piers Morgan na Twitteru nakon odgledanog intervjua.

Čitajte i: Meghan Markle bijesna zbog izjava Piersa Morgana: ‘Štetno utječe na osobe s mentalnim poteškoćama‘

"Da pojednostavimo: princ Harry i njegova žena su proveli dva sata blateći sve što kraljica predstavlja i za što je teško radila da se održi, istovremeno se praveći da je podržavaju. Sve su to radili dok je njen 99-godišnji suprug Philip ozbiljno bolestan i leži u bolnici. To je vrijedno prijezira", dodao je tada bijesan Piers, a prema saznanjima CNN-a, Meghan su vrlo povrijedili njegovi komentari jer bi mogli umanjiti ozbiljnost mentalnog zdravlja.

Linker
16. travanj 2024 09:12