‘oduzmite im titule‘

Britanci ludi od bijesa, Piers Morgan predvodi u ogorčenim komentarima: ‘Intervju s Harryjem i Meghan je sramota‘

Dok Amerikanci i brojni stanovnici drugih zemalja raspravljaju kako je posljednjih nekoliko godina zaista bilo teško biti u koži princa Harryja i Meghan Markle, koja ni prvu ni drugu trudnoću nije uspjela provesti u miru, Britanci nakon intervjua s Oprah ne mogu doći sebi od šoka i, kako kažu - izdaje!

Intervju Meghan Markle i princa Harryja s Oprah Winfrey podijelio je gledatelje na dva tima. U jednom se nalaze oni koji smatraju da svaki par ima pravo na sreću, intimu i vlastite izbore, bez petljanja obitelji, ma koliko god utjecajna bila, a u drugom oni koji misle da Meghan vrti Harryja oko malog prsta te da ga je natjerala da izda monarhiju.

Nakon prikazivanja intervjua, Britanci su van sebe od bijesa, a na društvenim se mrežama među prvima oglasio voditelj Pierce Morgan.

"Harry želi da Amerika i ostatak svijeta mrze njegovu vlastitu obitelj, monarhiju i njegovu državu. Predlažem da pričekamo da žrtve divljanja njegove žene odgovore prije nego što počnu s mržnjom", napisao je u jednoj objavi na društvenim mrežama, no to nije bilo sve.

Čitajte i: Netipičan look: Za intervju o kojem svi govore, Meghan odabrala haljinu talijanskog dizajnera i snažan make up

Čitajte i: Jeste li ga primijetili? Oprah obožava ovaj modni dodatak od samih početaka svoje karijere

Čitajte i: Tajna nakita: Zašto je Meghan Markle promijenila zaručnički prsten, a princ Harry prsten svoje majke prepustio Kate?

Čitajte i: Šokantno priznanje Meghan Markle: ‘Nisam više željela biti živa. Harry me samo držao dok sam plakala‘

Zgroženi Piers napisao je još nekoliko objava, među kojima se našla i ova: "Da pojednostavimo: princ Harry i njegova žena su proveli dva sata blateći sve što kraljica predstavlja i za što je teško radila da se održi, istovremeno se praveći da je podržavaju. Sve su to radili dok je njen 99-godišnji suprug Philip ozbiljno bolestan i leži u bolnici. To je vrijedno prijezira".

image
Piers Morgan
KEN MCKAY/ITV/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Greg Kelly, voditelj Newsmaxa, također nije bio impresioniran intervjuem.

"Ne vjerujem ni jednoj riječi! Meghan je htjela imati sve! Bravo Oprah, to su grabljžljivi i pohlepni članovi kraljevske obitelji".

Čitajte i: Ekskluzivno objavili kod Oprah: Meghan Markle i Harry na ljeto očekuju - djevojčicu

Čitajte i: Intervju o kojemu će se dugo pričati: Meghan se slomila, a Harry otkrio koliko ga je otac povrijedio

Čitajte i: Nikome drugom to nije pošlo za rukom: Kako je Oprah uspjela dobiti intervju stoljeća?

Čitajte i: Priča iza kamere: Sve što trebate znati o intervjuu koji smo čekali pune tri godine!

"Je li to Meghan upravo nazvala kraljevsku obitelj rasistima? Ona pokušava napraviti problem s ovim intervjuom, a radi se o Harryjevoj obitelji. Osobno, mislim da bi Meghan i Harryju trebalo oduzeti titule. Otišli su predaleko s ovim.", komentar je jednog Britanca na Twitteru, dok je drugi dodao: "Ne razumijem? Mi bi sad trebali žaliti ovo dvoje bogatih, privilegiranih ljudi?"

Ostali komentari koji uglavnom stižu iz Velike Britanije složni su u mišljenju da je Harry izdao svoju obitelj te da Meghan nema pravo blatiti njegovu obitelj.

Linker
19. travanj 2024 16:42