stilski odmak

Netipičan look: Za intervju o kojem svi govore, Meghan odabrala haljinu talijanskog dizajnera i snažan make up

Lepršava haljina koju je Meghan odjenula za možda najvažniji intervju u svom životu, šalje poruku o želji za odstupanjem od do sad poznatog imidža, smatraju stručnjaci.

Dok je za vrijeme boravka u Velikoj Britaniji, Meghan Markle blistala u glamuroznim, monokromatskim odjevnim kombinacijama koje je sama smišljala, bez pomoći stilista, za život u Kaliforniji, supruga princa Harryja bira potpuno drugačiju garderobu.

Meghan, koja je u prvoj trudnoći nosila uske haljine u kombinaciji s dugačkim ogrtačima, sada bira opuštene, lepršave krojeve, uglavnom s cvjetnim motivima.

image
Za intervju s Oprah, Meghan je odjenula crnu haljinu kuće Armani
PRESS FOTO

Ta se promjena u stilu može pripisati drugačijem načinu života i sunčanim danima kojih Kalifornija ima na pretek, ali i želji za odmakom od stila "vojvotkinje s britanskog dvora", epizode koja je ostavila gorak okus u njezinim ustima.

Čitajte i: Šokantno priznanje Meghan Markle: ‘Nisam više željela biti živa. Harry me samo držao dok sam plakala‘

Za intervju s Oprah, Meghan je odabrala crnu maxi haljinu modne kuće Armani, u kojoj je izgledala elegantno, ali ne pretjerano dotjerano, s obzirom da je razgovor sa slavnom voditeljicom održan u vrtu njezine i Harryjeve kuće u Montecitu.

Haljina na preklop, vrijedna 4,700 eura, ima bijelu cvjetnu aplikaciju na prsima, crni remen od istog materijala te asimetrični rub na suknji dugoj do polovice listova.

Meghan je u Velikoj Britaniji već nosila modele iz linije Armani Exchange, no nikad iz luksuzne, "glavne" linije tog brenda.

Nakit od velikog značaja

Za intervju, Meghan je odabrala nakit koji joj je poklonio njezin suprug Harry, a koji za njega ima važno značenje. Naime, i zaručnički prsten i narukvica koje Meghan nosi, pripadaju kolekciji nakita njegove pokojne majke princeze Diane. Prsten je, uz tri majčina dijamanta, Harry sam dizajnirao, a dijamantnu narukvicu i sama je Diana često nosila.

Čitajte i: Tajna nakita: Zašto je Meghan Markle promijenila zaručnički prsten, a princ Harry prsten svoje majke prepustio Kate?

I šminka je drugačija

Dok je za vrijeme boravka s britanskom kraljevskom obitelji Meghan nosila decentnu šminku, rumenilo boje breskve i ruževe u boji mesa, za svoj "američki look" i važan intervju, odabrala je dramatično naglašene oči, crnom olovkom i tamnosmeđim sjenilom te nježno ružičastu boju ruža za usne.

Od jednog nije odustala

U prepoznatljivom Meghaninom stilu ostale su samo crne štikle s tankom potpeticom, omiljenog joj brenda Aquazzura.

image
Omiljenih crnih salonki Meghan se ipak nije odrekla
CBS/FERRARI/PROFIMEDIA

Čitajte i: Intervju o kojem će se dugo pričati: Meghan se slomila, Harry otkrio koliko ga je otac povrijedio

Linker
19. travanj 2024 20:26