SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
SASVIM ISKRENO

Pjevačica otkrila da nije mogla izaći iz kuće mjesecima: ‘Bila sam teško bolesna‘

Buduća mama danas izgleda zdravo, ali joj je 2017. dijagnosticirana Hashimotova bolest, autoimuna bolest štitnjače koja zahvaća žene čak i do petnaest puta češće nego muškarce. Pjevačica je podijelila detalje izazovnog razdoblja s obožavateljima te otkrila da bi željela više podijeliti sa svima koji prolaze kroz isto.

Buduća mama danas izgleda zdravo, ali joj je 2017. dijagnosticirana Hashimotova bolest, autoimuna bolest štitnjače koja zahvaća žene čak i do petnaest puta češće nego muškarce. Pjevačica je podijelila detalje izazovnog razdoblja s obožavateljima te otkrila da bi željela više podijeliti sa svima koji prolaze kroz isto.

Popularna britanska pjevačica, model i aktivistica Leona Lewis i njezin suprug Dennis Jauch čekaju dijete. Upoznali su se još 2010. godine kada je njen suprug bio profesionalni plesač i koreograf na njezinoj Labyrinth turneji, a dugogodišnju vezu okrunili su brakom 2019. godine. Par se vjenčao u Toskani u Italiji, na Stingovom imanju.

Samo godinu dana nakon što se vjenčala s Dennisom, Leona je otkrila da silno želi djecu te da razmišlja o posvojenju djeteta.

"Želim djecu, Dennisu i meni u redu je i ako posvojimo jer bismo više od svega htjeli postati obitelj“, izjavila je pjevačica u intervjuu za Entertainment Daily te dodala kako je njezina mama Maria odrasla u dječjim domovima. Ispričala je kako izgleda odrastanje djece unutar sustava socijalne skrbi te da napuštenoj djeci prije svega nedostaje roditeljska ljubav.

Britanska zvijezda nije trebala dugo čekati da joj se priželjkivanja o majčinskoj ulozi ostvare, budući da su u ožujku ove godine objavili sretne vijesti.

Čitajte i: Britanska pjevačica očekuje prinovu, no to ne znači da je odustala od posvojenja

“Jedva čekam da te upoznamo na ljeto,” napisala je na svom Instagram profilu ispod fotografije na kojoj se drži za trudnički trbuh, čime je službeno potvrdila vijest o iščekivanju prinove.

Inače, Lewis je 2017. godine u jednom intervjuu potvrdila da boluje od Hashimotove bolesti te da joj imunološki sustav napada stanice koje proizvode hormone štitnjače zbog čega je imala zdravstvenih problema i na početku trudnoće.

''Stalno sam bila umorna i osjećala sam jaku bol u vratu i grlu. Nisam znala što se događa, bio je to užasno težak period, a nakon testiranja sam otkrila da je riječ o Hashimotu''.

''Ovaj vikend vrijeme provodim u prirodi sa psićima. Imala sam stvarno izazovno prvo tromjesečje, ali bila sam teško bolesna i nisam mogla izići iz kuće pa sam si obećala da ću kada budem mogla izaći vani, više vremena provoditi u prirodi, jer ona stvarno liječi'', napisala je na Instagramu ispod video isječka na kojem vesla sa psićem u tamnoplavom bikiniju u blizini Los Angelesa.

Čitajte i: Prevelika tuga: Foo Fightersi otkazali svjetsku turneju nakon tragičnog gubitka

Podsjetimo, prije planetarne slave, Lewis nije mogla financirati svoju karijeru pa je radila kao konobarica i recepcionerka. Snimila je nekoliko EP-ova, ali nijedan nije "ugledao svjetlo dana", uključujući i pjesmu "Twilight". Nakon loših rezultata skoro je odustala od svojih snova. Međutim, bivši dečko ju je uvjerio da pokuša ponovo pa ju je otpjevala na British X Factoru, na kojem je nadmašila sve kandidate. Njen mentor bio je Simon Cowell, pjevala je pjesmu "Over the Rainbow", a 2006. godine proglašena je pobjednicom showa čime je osvojila ugovor za snimanje vrijedan milijun funti.

Ubrzo je njezin debitantski album Spirit postao jedan od najprodavanijih albuma, a njeno ime vrtjelo se na svim glazbenim ljestvicama mjesecima. Dosad je prodala milijune primjeraka albuma fanovima diljem svijeta.

Linker
27. travanj 2024 01:05