Ipak je kraj

Popularni voditelj i scenarist opet je slobodan! Njegova donedavna djevojka potvrdila je da više nisu par: ‘Život ide dalje‘

Poslije šest godina par je odlučio krenuti svatko svojim putem. Kada se par bolje funkcionira i razumije na prijateljskoj osnovi, najbolje je krenuti dalje uz obostrano poštovanje.

Zagrebački scenarist, producent i televizijski voditelj Joško Lokas (49) ponovno je slobodan. Nagađanja kako su se u donedavno sretnoj, šestogodišnjoj vezi s manekenkom Jelenom Katarinom Kapa (28) pojavili nesavladivi problemi, potvrdila je njegova, sad već bivša djevojka na svom Instagram profilu, a iza objave o prekidu stoji i Joško:

"Mi već neko vrijeme nismo partneri, ali se podržavamo kao još uvijek životni suputnici i poslovni suradnici. Zamolili bismo vas za mir u ime nas i naših obitelji. Tamo gdje ljubav nestane, ne znači da odgovornost i poštovanje prestaje. Sve je u najboljem redu. Život ide dalje. Lijep pozdrav, Jelena Katarina Kapa i Joško Lokas", poručili su.

Čitajte i: Joško Lokas prekinuo s dugogodišnjom djevojkom? Jelena izbrisala sve fotografije s Instagrama

Da nešto nije u redu, moglo se zaključiti prošlog vikenda, kada je bivša Misa turizma izbrisala njihove zajedničke fotografije s Instagrama, a mnogima je to bio jasan neverbalni znak da je njihova romansa gotova.

Teško je reći što je dovelo do razlaza, tim više što se na snimanju druge sezone njegove hvaljene serije „Nestali” (Jelena je glumački debitirala još u prvoj sezoni, tumačila je ulogu srbijanske pjevačice), činilo da je sve u redu.

U razgovoru za Gloriju, zaljubljeni Lokas tvrdio je da razlika u godinama (od Jelene je stariji 20 godina), ne utječe na njihov odnos.

"Niti ću se ja pomladiti, niti će Jelena naglo ostariti. Funkcioniramo odlično jer se još nismo susreli s nekim problemom koji bismo mogli pripisati razlici u godinama. Ili je Jelena zrela za svoju dob ili ja odbijam ostariti. Mislim da je ipak do Jelene", rekao je.

Kada su se 2015. upoznali, lijepa Trogiranka postala je Miss Turizma. Nije obraćala pozornost na burnu ljubavnu prošlost šarmantnog Šibenčana.

image
Lokas je dva puta bio u braku.
DARKO TOMAS/CROPIX

Čitajte i: Djevojka Joška Lokasa: 'Nešto sveto što smo njegovali godinama unutar naša četiri zida sada je na malim ekranima'

Naime, voditelj je od 2012. do 2014. bio oženjen glumicom Natašom Janjić, a prije nje je bio u braku s novinarkom Ivanom Silom.

Upoznali su se dok su radili na zagrebačkoj televiziji OTV, vjenčali se 2001., a u osmogodišnjeg braku dobili su kćer Nou (19) te sinove Tomu (14 ) i Jakova (10). Odluku da svatko krene svojim putem nije lako donijeti u dugogodišnjoj vezi, ali ako bolje funkcioniraju, razumiju se i podržavaju kao prijatelji, tada je sporazumni rastanak uz obostrano poštovanje, najbolje za oboje.

Linker
19. travanj 2024 01:52