Prvi red do mora

Pozvala ga u svoju novu kuću da uživaju u vikendu! Jennifer i Ben nisu se ni pokušali sakriti od fotografa

Latino diva svoje novo imanje u Florida Cityju pokazala je Benu Afflecku, par se nije skrivao od fotografa, nego su se cijeli dan pojavljivali na terasi, ovim susretnom mediji su sve sigurniji da je došlo do obnove nekadašnje veze.

Svjetski mediji obnovljenu vezu Jennifer Lopez (51) i Bena Afflecka (48) već smatraju gotovom stvari, ovom nekadašnjem najvrućem paru tabloida već tepaju uz stihove njene popularne pjesme "Welcome to Miami, Bennifer 2.0!" (Dobrodošli u Miami, Bennifer).

Naime u predgrađu okruga Miami, u Florida Cityju nalazi se njezina nova kuća, u kojoj su se glumci našli i proveli zajednički dan. J.Lo i Ben u nekoliko su navrata izlazili kuće na balkon, čija staklena ograda otkrivala svaki njihov pokret.

image
Jennifer Lopez u svojoj novoj kući na Floridi, ugostila je Bena Afflecka.
BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Ben je doletio u Miami i odmah se zaputio u novu kuću J.Lo već rano ujutro. Ona je izgledala jako sretno što ga vidi, šetali su posjedom zajedno kada mu ga je pokazivala. Imala je širok osmjeh, bila je u ležernoj ljetnoj haljini, s kojom se igrala", otkrio je izvor za E! news.

Čitajte i: Zlatni par tabloida opet zajedno? Jenifer Lopez i Ben Affleck na romantičnom putovanju, prisjetili smo se njihove priče

Proveli su dan zajedno u kući, ali s vremena na vrijeme izašli bi na svjež zrak i da bi uživali u pogledu na ocean", dodao je očevidac. Ben je na balkon izašao kako bi zapalio cigaretu, očito se nije riješio te ovisnosti, a Jen bi izašla van i snimala selfije mobitelom.

image
Ben Affleck povremeno je izlazio na balkon zapaliti cigaretu.
PROFIMEDIA

Stara ljubav, zaborava nema

Zlatni par s početka 2000. ponovno se povezuje zajedno, nakon što je Lopez potvrdila prekid veze sa zaručnikom Alexom Rodriguezom, nakon nepotvrđenih navoda da ju je prevario.

Čitajte i: Tajna luksuznog resorta u kojem su se pomirili Jennifer Lopez i Ben Affleck! Glumac sve žene vodi na isto mjesto

Jennifer nije dugo plakala, nego se ubrzo povezala s još jednim bivšim zaručnikom - Benom Affleckom. Bennifer, kako su ih prozvali mediji u doba njihove veze, viđeni su na zajedničkom romantičnom odmoru na luksuznom skijalištu u Montani. Zapazili su ih i snimili Paparazzi - njihovi stari znanci.

image
Jennifer Lopez u ležernom izdanju dočekala je bivšeg zaručnika i provela ga novim imanjem.
PROFIMEDIA

Svim ženama koje su mu nešto značile u životu, glumac Ben Affleck je barem jednom pokazao mjesto koje on smatra rajem na Zemlji - luksuzni planinski resort Big Sky u Montani, pa je tako ovog svibnja tamo odveo i Lopez.

Nije to bio jedini put da su proveli vrijeme zajedno, Ben je prije toga u više navrata bio gost na njenom imanju u Los Angelesu. Unatoč nagađanjima Ben i Jen još uvijek tvrde da su 'samo prijatelji'.

Linker
25. travanj 2024 01:40