OBITELJSKI VIKEND

Premijerovo ležerno izdanje: Sa sinom Marijom Plenković svratio do pekare i tržnice

Obitelj predsjednika hrvatske Vlade 30. ožujka se povećala za još jednog člana - sinčića Ivana, a Andrej Plenković 8. travnja slavi 52. rođendan.

Par dana nakon što je njegova supruga Ana Maslać Plenković rodila sina Ivana, premijer Andrej Plenković snimljen je u šetnji sa starijim sinom, školarcem Marijom.

image

Premijer je sa sinom svratio do pekare

DAMJAN TADIĆ/CROPIX

Čitajte i: Slavlje u obitelji Predsjednika Vlade Andreja Plenkovića: Ana Maslać Plenković rodila treće dijete

U rijetko viđenom ležernom izdanju, bez odijela, košulje i kravate, predsjednik hrvatske Vlade koji će 8. travnja proslaviti 52. rođendan prošetao je središtem Zagreba, svratio do prekare i tržnice Dolac, te usput popričao s građanima.

image

Andrej Plenković sa sinom Marijom

DAMJAN TADIĆ/CROPIX

Opušteni obiteljski trenuci u turbulentnom ritmu političkih događaja koji prate njegov premijerski mandat sigurno mu nedostaju, a njegova se obitelj 30. ožujka povećala za još jednog člana.

image

Mario Plenković je mahnuo fotoreporteru

DAMJAN TADIĆ/CROPIX

Supružnici Andrej Plenković i Ana Maslać Penković 30. ožujka su dobili treće dijete, sinčića Ivana, a zbog obiteljske prinove presretni su i njihov sin Mario (7), te kći Mila (4).

image

Premijer će 8. travnja proslaviti 52. rođendan

DAMJAN TADIĆ/CROPIX

Da obitelj Plenković čeka treće dijete, doznalo se početkom veljače, kad su informaciju službeno potvrdili iz ureda predsjednika Vlade Republike Hrvatske, a dotad su sretnu vijest ponosni roditelji čuvali u krugu najužih članova obitelji i prijatelja.

Čitajte i: Sretne vijesti u obitelji premijera: Andrej i Ana Plenković čekaju treće dijete, beba stiže na proljeće

image

Susret s građanima na tržnici Dolac

DAMJAN TADIĆ/CROPIX

Bračni par Plenković iznimno čuva privatnost obitelji, kao što je to bilo u slučaju rođenja kćeri Mile i sina Marija, te ih medijski ne izlažu i ne eksponiraju.

image

Andrej Plenković je potkraj ožujka treći put postao otac

DAMJAN TADIĆ/CROPIX

Podsjetimo, supružnici Plenković vjenčali su se početkom listopada 2014., a dva i pol mjeseca kasnije, Ana je 19. prosinca, na svoj 35. rođendan, rodila njihovog starijeg sina. Kćerkicu Milu, Ana Plenković rodila je u Petrovoj bolnici u Zagrebu, 21. veljače 2017. Starijeg sina su nazvali Mario, po ocu Andreja Plenkovića, profesoru komunikologije na Grafičkom fakultetu u Zagrebu, dok je Mila ime dobila po baki s majčine strane.

image

Sin Mario ime je dobio po djedu

DAMJAN TADIĆ/CROPIX

Iako nisu unaprijed otkrivali ime, nagađalo se da bi treće dijete moglo dobiti ime Ivan po bratu Ane Plenković. U istoj bolnici, kao i mala Mila, rodio se Ivan, koji je donio veliku sreću i veselje obitelji.

image

Kad god mu to obaveze dopuste Andrej Plenković sina vodi u školu

DAMJAN TADIĆ/CROPIX

Kako je poznato, premijer je posvećen i brižan otac: kad god mu to obaveze dopuštaju Marija i Milu vodi u školu i vrtić, a privatno su mu najdragocjeniji trenuci kojie s djecom provede u igri i razgovoru, pogotovo navečer i vikendom kad je cijela obitelj na okupu.

Linker
05. ožujak 2024 20:07