PRIVATNI ALBUM
10 godina u Madridu

Prestižno društvo u kojem je i Luka Modrić! Fani Stipković doživjela uspjeh života

Naša medijska djelatnica kao jedina žena u povijesti članica je izvršnog odbora IFFHS-a, voditeljica njihovih odnosa s javnošću te odgovorna za uručenje ovogodišnjih nagrada.

Novinarka i televizijska voditeljica Fani Stipković sljedeće godine obilježava desetu godišnjicu preseljenja u Madrid, grad koji ju je ispunio i oduševio toliko da je u njemu pronašla svoj drugi dom. Svih tih godina, kao i onih ranijih, u potpunosti je posvećena sportu, koji joj je postao svakodnevna rutina. S obzirom kako je i sama jednom istaknula - ''uspjeh dolazi od definirane rutine koja funkcionira'', ne čudi da je svoj hobi pretvorila u posao.

image
Fani Stipković proslavlja veliki uspjeh nakon 10 godina u Madridu.
PRIVATNI ALBUM

Sport je spojila sa svojom novinarskom karijerom, koju ni na trenutak nije zapustila, što ju je prije nekoliko godina dovelo čak do IFFHS-a, Međunarodne federacije za nogometnu povijest i statistiku, osnovane 1984. godine nakon FIFINOG blagoslova, u kojem je prije dvije godine postala članica izvršnog odbora i to kao jedina žena u povijesti.

Čitajte i: Naša poznata novinarka i voditeljica iz Madrida: 'Imala sam simptome Covida-19'

Dodjela nagrada

image
Uspjela je od hobija napraivti posao.
PRIVATNI ALBUM

IFFHS je početkom ove godine objavio rezultate za najbolje nogometaše, nogometašice, trenere i klubove proteklih desetljeća, a upravo će Fani, kao članica izvršnog odbora i voditeljica za odnose s javnošću IFFHS-a, biti odgovorna za uručenje nagrada, koje će se ove godine zbog COVID-19 obaviti dijelom virtualno, dijelom u klubovima. U ovom prestižnom društvu, našao se i Luka Modrić, kao treći najbolji playmaker u prošlom desetljeću, ali i kao član najboljeg nogometnog tima proteklog desetljeća.

image
Fani Stipković članica je izvršnog odbora IFFHS-a.
PRIVATNI ALBUM
Linker
22. listopad 2021 00:00