Opet zaljubljen

Prijatelji Kanye Westa o njegovoj najnovijoj djevojci govore samo hvalospjeve: ‘Oni su srodne duše!‘

Slavni reper uhvaćen je u romantičnom izlasku s glumicom Juliom Fox. Njihovi bližnji uvjereni su da bi veza mogla potrajati s obzirom da su oboje nedavno doživjeli ljubavne brodolome pa ih osim kemije veže i slomljeno srce.

Glazbenik, dizajner i nesuđeni političar Kanye West prvi je put s zvijezdom trilera iz 2019. "Uncut gams” i suvoditeljicom podcasta “Forbidden Fruits”, Juliom Fox, viđen kada su zajedno večerali u restoranu Carbone u Miamiju. A kako ekskluzivno doznaje Page Six, već idući dan ponovno su bili zajedno, ovoga puta u restoranu Makoto Bal gdje su, prema tvrdnjama osoblja, uživali u ribljim specijalitetima. Osim toga, paparazzi su lijepu glumicu snimili na balkonu Kanyeve hotelske sobe u društvu nepoznatih žena, za koje se ustvrdilo da su njihove prijateljice.

image

Julia Fox snimljena je na balkonu Kanyeove sobe.

MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Glasnogovornici Westa (44) i Fox (31) za sada šute o njihovoj vezi, što je i razumljivo budući da oboje još nisu raskrstili sa svojim bivšim ljubavnim životom. Kanye je usred razvoda od Kim Kardashian s kojom ne živi od početka godine, a iako je nedavno izjavljivao kako braku s majkom njegovo četvero mališana želi dati još jednu šansu, od toga neće biti ništa. Kim već neko vrijeme otvoreno ljubi Petea Davidsona, a ženskih zagrljaja nezasitan Kanye u međuvremenu je promijenio nekoliko ljubavnica. Između ostalog, i Instagram model Vinetriju s kojom je tek nedavno prekinuo. Uz sve to, njegov novi album "Donda” otkrio je i da je tijekom braka varao Kim, što je sam priznao u pjesmi "Hurricane".

image

Kanye West s vremena na vrijeme izašao bi na balkon hotelske sobe.

MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Čitajte i: Kanye West kupio kuću nasuprot Kim Kardashian: ‘Moram biti blizu svoje djece, vraćam se kući‘

I ona doživjela ljubavni brodolom

I mladoj je glumici u interesu za sebe zadržati intimu s reperom i dizajnerom Yeezy jer se još nije oporavila od mučnog razlaza s pilotom Peterom Artemievom, za kojeg se udala 2018., a početkom ove godine dobili su sina. Kako je uoči Božića priznala na Instragramu, Peter se prema njoj i njihovom sinčiću ponio poput prave kukavice, pobjegavši iz njihovog doma bez ikakvog obrazloženja i s dugovima na računu.

image

Julia Fox nakon izlaska s reperom, zabavljala se na plaži u Miamiju.

MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

“Ovaj čovjek me ostavio s 5-mjesečnim djetetom, psom i svim neplaćenim računima. Pogrešno je!!! Nije pošteno!", potužila se tada Fox svojim prijateljima.

Ne zna se kada je točno i kako Kanye ušao u njezin život, no njihovi prijatelji tvrde da su stvoreni jedno za drugo te da bi uskoro mogli službeno priznati svoju vezu. “Julia i Ye se zabavljaju”, za Page Six je rekao izvor blizak Foxu. “Oboje su upravo izašli iz svojih prijašnjih veza i jedno drugome su silno pomogli da se oporave. Oni su na neki način srodne duše i super je to gledati.”

Linker
20. travanj 2024 12:47