Nakon 17 godina

‘Prijatelji‘ ponovno zajedno: Okupljanje je za par dana, a serijski Ross imat će specijalan zadatak

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc i David Schwimmer okupit će se nakon 17 godina od snimanja kultne humoristične serije 'Prijatelji' koja im je donijela planetarnu popularnost.

Iako su snimanje HBO specijala morali odgoditi više puta, neki od njih, poput Kudrow, snimili su već nekoliko scena, a sada je sretnu vijest potvrdio i Schwimmer koji u seriji glumi Rossa Gellera.

Čitajte i: Nema više odgode! Novi 'Prijatelji' se snimaju usprkos pandmeiji i stižu na male ekrane

"Putujem u Los Angeles gdje ćemo sljedećeg tjedna snimati 'Prijatelje'. Ništa nije po scenariju, nismo u svojim ulogama. Svi predstavljamo sebe same, iako postoji jedan dio koji neću otkriti, ali za koji smo svi ipak nešto morali pročitati", rekao je Schwimmer i dodao kako će sljedećeg tjedna vidjeti svoje kolege iz serije prvi put nakon puno godina.

Također, Schwimmer je otkrio kako nikada nije pogledao svih 236 epizoda serije, no morat će to učiniti prije snimanja. 'Pretpostavljam da moram puno gledati tijekom sljedećih pet dana', zaključio je glumac.

Čitajte i: Opet odgođeno: Aniston reakcijom pokušala utješiti fanove zbog novog zastoja u snimanju

"Prijatelji" su jedna od najgledanijih i najpopularnijih humorističnih serija ikada, a emitirali su se u 10 sezona od 1994. do 2004. Kada su tek počeli snimati seriju, glumci nisu ni slutjeli koliko će ih njihove uloge proslaviti i to preko noći.

Linker
25. travanj 2024 22:49