Sve negira

Protiv Marilyna Mansona pokrenuta istraga: U sve se uključio i FBI, pjevač odbio pustiti policiju u kuću

Nakon što ga je nekoliko žena optužilo da ih je zlostavljao, glazbenik je na tankom ledu. Policija je već obavila razgovore sa žrtvama, a Manson bi zbog ovog mogao završiti u zatvoru.

Šokantne ispovijesti žrtava zlostavljanja kontroverznog glazbenika Marilyna Mansona nisu ostale samo to - ispovijesti. Naime, nakon što su ga bivša supruga i niz bivših djevojaka pa čak i njegov dugogodišnji koelga iz benda optužili za psihičko i fizičko zlostavljanje, protiv Mansona je podignuta policijska istraga.

Organi reda su, prema pisanjima stranih medija, već održali sastanke sa žrtvama 52-godišnjeg glazbenika pravog imena Brian Warner, a u istragu se uključio i FBI.

Čitajte i: Marilyna Mansona razotkrio netko tko ga dobro poznaje: ‘On je loš čovjek, svaka optužba je istinita‘

Kako su otkrili izvori za magazin TMZ, na sastanku policije sa žrtvama utvrđivalo se je li počinjen zločin koji zahtijeva daljnju istragu. Međutim, nije poznato koji su pojedinci dali izjave niti je li FBI još uvijek uključen u cijelu situaciju. Šuška se da je Manson odbio otvoriti vrata policiji kada su došli u provjeru njegovog doma u Los Angelesu.

Vrhunski manipulator

Prva koja je smogla snage raskrinkati Mansona bila je njegova bivša zaručnica, glumica Evan Rachel Wood s kojom je Mansona bio u vezi tri godine, a godinu dana su bili zaručeni.

image
Marilyn Manson s bivšom zaručnicom Evan Rachel Wood.
SCOTT WINTROW/AFP/PROFIMEDIA

"Ime mog zlostavljača je Brian Warner, svijetu poznatiji kao Marilyn Manson. Počeo me ‘pripremati‘ kad sam bila tinejdžerica i strašno zlostavljao godinama. Manipulirao je sa mnom i prao mi mozak kako bi me natjerao da se ponašam podčinjeno. Ovdje sam kako bih razotkrila opasnog muškarca i brojne industrije koje ga podržavaju, dok ne uniši tuđe živote. Stojim uz brojne žene koje više ne žele šutjeti", objavila je glumica na Instagramu.

Čitajte i: Javile se još četiri žrtve: Optužbe glumice kojima upire prstom u Marilyna Mansona bile su utemeljene

Osim nje, za isto ga je optužilo još nekoliko žena među kojima je i zvijezda serije "Igra prijestolja" Esmé Bianco. U intervjuu za magazin The Cut, 38-godišnja zvijezda detaljno je opisala svoju vezu s Mansonom, rekavši da ju je psihički i fizički maltretirao te da je od velikog uzora koji joj je pomogao kroz njezina teška i mračna vremena postao "čudovište koje ju je gotovo uništilo".

image
Dita Von Teese je jedina Mansonova bivša koja tvrdi da nije imala slično iskustvo kao druge žrtve.
RICHARD YOUNG/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Osjećala sam se kao zatvorenik. Dolazila sam i odlazila kada je on to htio. Kontrolirao je sve moje poteze i nadgledao s kim pričam. Kada bih htjela razgovarati sa svojom obitelji, sakrila bih se u ormar", ispričala je Bianco.

Čitajte i: I glumica iz hit serije ‘Igra prijestolja‘ optužila Mansona: ‘Bila sam njegov zatvorenik, sve je kontrolirao‘

I Mansonov kolega se slaže sa žrtvama

Iako je glazbenik sve negirao, njegov kolega iz benda Wes Borland rekao je da su sve optužbe protiv Mansona istinite.

"Marilyn Manson… Bio sam u bendu devet mjeseci. Nije sjajan tip. Svaka stvar koju su ljudi rekli o njemu je**no je istinita. Opustite se zbog njegovih optužbi prema ženama, ali sve loše stvari koje je on govorio o njima upravo sada mu se vraćaju. One govore istinu. Žao mi je svih kojima se ovo ne sviđa. Taj tip je nevjerojatno talentiran, ali sj**an je i treba ga staviti na provjeru, mora se otrijezniti i pomiriti se sa svojim demonima. On je je**no loš čovjek", rekao je Borland te nastavio.

"Bio sam tamo kad je bio s Evanom Rachel Wood, bio sam u njegovoj kući, nije bilo cool. To je sve što ću reći o tome. Ako netko te djevojke napada i optužuje da su ovo ili ono, je**te se. Oprostite što sam otvorio ovo mračno mjesto, ali taj je tip ‘otkazan’", dodao je.

Linker
24. travanj 2024 02:35