Instagram
dan iz snova

Prvi ples, interijer, torta, minica... Iznenađenjima sa svadbe Maje Šuput i Nenada Tatarinova nema kraja

U luksuznoj stanciji Meneghetti u Istri pjevačica Maja Šuput (39) i izabranik njezina srca Nenad Tatarinov (36) u subotu su izrekli sudbonosno 'uzimam'. S više od 370 tisuća pratitelja na Instagramu pjevačica s ushitom dijeli detalje s vjenčanja, a snimke i fotografije cure sa svih strana - među njima je i video prvog plesa. Pogledajte i kako je izgledao interijer svadbenog šatora, torta i Majina treća haljina u koju se preodjenula oko ponoći.

Pred matičarem, na romantičnom, cvijećem ukrašenom postolju, uz svoju majku Danicu i vjenčanu kumu Lanu Gadžo Čermak, Maja Šuput se u Istri na vječnu ljubav zaklela Nenadu Tatarinovu. U pozadini je pjevala glazbenica Martina Tomčić, a bio je tu tek najbliži krug ljudi para. Među njima je bio i Majin prijatelj i stilist Marko Grubnić čije ime se tu najviše provlači jer je upravo on kreirao Majinu vjenčanicu! 'Prisežem pred Bogom i narodom. U dobru i zlu, od danas do zauvijek. Službeno. Tvoja Tatarinova', pisalo je toga sudbonosnog dana na plakatu uz cestu uz njihovu fotografiju.

Procurila je i snimka prvog plesa para na pjesmu glazbenice Ellie Goulding, 'Love Me Like You Do'.

Središnji dio slavlja bio je upriličen u šatoru uređenom kao u bajci - sve je bilo u srebrnim i crnim tonovima, dok je cvijeće bilo s naglaskom na bijelu.

Instagram

U trenutku kad je stigla svadbena torta, Maja je već nosila i treću haljinu svog dana. I dok je goste dočekivala u dugoj, elegantnoj i svjetlucavoj, pred matičara stala u raskošnoj bijeloj, treći put preodjenula se u još jednu prekrasnu kreaciju od čipke, tila i svjetlucavih detalja, ali kratku, za tulum do jutra!

Pripremu slatica povjerili su zagrebačkoj slastičarni Magnolia vlasnice Jasmine Bagarić, a prevladavala je crna boja čokolade te zlatni ukrasi.

Osobito vjenčanica je bila sve o čemu je Maja sanjala za svoj dan.

Instagram

'Kada smo zajedno maštali o ovom danu, najprije smo zamišljali kako idemo u Paris po Dior vjenčanicu ili možda ipak Vera Wang, ja sam čak i napravio plan putovanja, a onda me ona nazvala jedno jutro i rekla mi: "Razmišljala sam malo, ti si mi napravio sve najvažnije haljine u životu, sve haljine u karijeri si napravio ti, ja želim da kao omaž našem prijateljstvu i našoj suradnji napraviš i THE haljinu za najvažniji dan mog života..." Nastao je muk s moje strane, ali samo na nekoliko sekundi jer da... potekle su suze radosnice, osim što sam u tom trenutku shvatio da se moja princeza zaista udaje shvatio sam i tu odgovornost, ali i zadovoljstvo da sam baš ja zadužen za THE haljinu. Unatoč nemogućem rasporedu proteklih mjeseci dao sam sve od sebe da ta haljina bude zaista THE haljina za moju princezu... i evo je...', otkrio je Modni mačak na svojem Instagramu uz prvu fotografiju Majine vjenčanice. Za Majinu kosu pobrinula se Valentina Čajo, dok je za make-up bila zadužena Ladu Mitrašinović, vlasnica Bela Make Up-a.

Za Majinu kosu pobrinula se Valentina Čajo, dok je za make-up bila zadužena Ladu Mitrašinović, vlasnica Bela Make Up

Goste je Maja u rano subotnje popodne dočela beskrajno elegantna.

Instagram

Pjevačica zbog posla neće uzeti samo suprugovo prezime Tatarinov, već će ga dodati svom prezimenu.

Ljubav para rodila se tijekom ljeta 2017. godine, a upoznali su se 2015. kad je Maja boravila u luksuznom hotelskom kompleksu D-Resort Šibenik, gdje je Nenad, Puljanin ruskih korijena, bio generalni direktor.

Linker
22. siječanj 2022 14:12