Gayle King / Instagram
NIJE SE PRIKAZAO U DOBROM SVJETLU

R. Kelly izvan svake kontrole u prvom intervjuu nakon zatvora, ovo je fotografija o kojoj svi govore

Ako je ovim intervjuom želio dokazati publici kako nije kriv, R. Kelly u tome zasigurno nije uspio, ali je zato Gayle King, voditeljica i novinarka postala heroina - pred svim njegovim eskapadama nije niti trepnula.

U siječnju ove godine svijet je ostao šokiran nakon prikazivanja dokumentarca "Surviving R. Kelly" u kojem je nekoliko žena ispričalo svoje priče i optužilo glazbenika za seksualno zlostavljanje. Robert Kelly (52) govorio je kako ga sve to nimalo ne zanima, ali nakon što su četiri žene digle tužbu protiv njega i nakon što je uhićen zbog optužbi za seksualno zlostavljanje, R&B pjevač je promijenio priču i odjednom dobio veliku potrebu da kaže svoju stranu.

I dok je na stolac nasuprot CBS-ove voditeljice i novinarke Gayle King sjeo s namjerom da dokaže kako nije kriv, njegov nastup ostavio je potpuno suprotan dojam - unatoč tome što je stalno ponavljao da je sve laž. Cijeli intervju Kelly je bio "na rubu": deranje, ispadi bijesa, agresivna komunikacija, iskakanje iz stolca u jednom trenutku, a nije nedostajalo niti suza.

Prestanite se igrati. Nisam to učinio. To nisam ja. Borim se za svoj život. Nakon 30 godina karijere me pokušavate ubiti. Ovdje nije riječ o glazbi. Ja pokušavam imati nekakav odnos sa svojom djecom, a ne mogu. Smaknut sam. Živ sam zapaljen. Ali sam živ - izjavio je glazbenik koji je demantirao da je imao "seks-kult", što je jedna od brojnih optužbi koje ga prate već godinama.

- Ne znam što je kult, ali nemam ga. Ako pogledate taj dokumentarac, u što sam siguran da jeste, vidjet ćete da svi govore loše o meni, nitko ne kaže ništa dobro. Opisivali su Lucifera. Ja nisam Lucifer, ja sam muškarac. Griješim, ali nisam vrag i definitivno nisam čudovište. - izjavio je 52-godišnji Kelly protiv kojeg su četiri žene podnijele tužbu, a tri su bile maloljetne u trenutku kada se navedeno seksualno zlostavljanje dogodilo.

Pokraj njegovih ispada bijesa, svi su primijetili nju - voditeljicu i novinarku Gayle King koja je smireno vodila cijeli intervju. To nije bilo nimalo jednostavno jer se Kellyjevo raspoloženje stalno mijenjalo, a većinom je bio na rubu bijesa. Sve to vrijeme je Gayle King smireno i uporno pokušavala dobiti odgovore od njega i zaslužila brojne pohvale za odlično odrađen posao u kojem, niti kada je Kelly bio potpuno izvan kontrole, nije izgubila svoj gard.  A to se najbolje vidi na ovoj fotografiji.

Gayle King / Instagram

Linker
26. listopad 2020 05:27