Stiže prinova

Rihanna slučajno otkrila spol bebe i priznala: ‘Svaki dan je novi izazov‘

Pjevačica koja blista u trećem tromjesečju trudnoće i dalje izgleda besprijekorno, a paparazzi su je snimili u kupnji dječje odjeće, što je mnoge potaknulo na nagađanja.

Čini se kako se glazbenica Rihanna ozbiljno priprema za dolazak prinove, a ovih je dana uhvaćena kako kupuje dječju odjeću u Los Angelesu. Iako je poznata kao obožavateljica luksuznih brendova, Rihanna je za svoju prinovu kupila nekoliko stvari brenda Target. Rihanna i njezin partner, glazbenik A$AP Rocky uskoro bi trebali postati roditelji, a glazbenica je nedavno otkrila kako se nalazi u trećem tromjesečju trudnoće. Podsjećamo, glazbenica i reper su u vezi od 2020. godine, a ljubav se dogodila nakon sedam godina čvrstog prijateljstva.

No, obožavatelje je posebno uzbudio Rihannin odabir narančaste haljinice, što je dalo naslutiti kako pjevačica iščekuje djevojčicu.

Iako je već u poodmakloj fazi trudnoće, čini se kako se Riri nije teško urediti ni kada ide u kupnju. Naime, dok je birala odjeću za svoju bebu, glazbenica je nosila plavu hoodicu s printom, mini suknju sa šljokicama, baršunastu torbu i lila sandale na petu.

Čitajte i: Rihannini najbolji trudnički lookovi: Uopće nije čudno što postavlja trendove

Rihanna je nedavno otkrila nešto više o svojoj trudnoći i budućem majčinstvu, a kazala je kako joj trenutno sve predstavlja izazov, od odijevanja do šminkanja.

"Lice mi se zaokružilo, a nos proširio pa mi se doista teško našminkati. Nekako je sve jako izazovno, ali ja volim izazove", kazala je za Elle pjevačica koja bi trebala uskoro roditi, a sudeći prema njezinoj posljednjoj kupnji, na svijet bi trebala stići djevojčica.

Linker
19. travanj 2024 01:56