modna inspiracija

Rihannini najbolji trudnički lookovi: Uopće nije čudno što postavlja trendove

Slavna glazbenica i poduzetnica pravi je primjer žene koja nije odbacila svoj stil samo zato što je u drugom stanju, već ga je čak podigla na novu razinu.

Moderne poznate majke odbacile su široke haljine i majice te bez ispričavanja pokazuju svoje trudničke trbuhe. Trudnički stil glazbenice Rihanne jedinstven je te se prema izboru komada vidi da se pjevačica odlično zabavlja dok osmišljava što odjenuti.

Ni prije trudnoće Rihanna nije prezala od oskudnih kombinacija, ali njezin prvi trudnički look nitko nije očekivao. Paparazzi su je 31. siječnja ove godine uhvatili u šetnji New Yorkom s dečkom, a tada je nosila široke traperice i ružičastu pufastu jaknu koju je raskopčala za fotkanje. Preko trbuha joj je visila dugačka ogrlica koja joj je dodatno istakla trbuh.

image

Rihanna i A$AP Rocky

AVALON/PROFIMEDIA

Za event svog brenda Fenty Beauty isfurala je pripijene hlače napravljene od sjajnih trakica te zeleni top od istog materijala brenda The Attico koji joj je pokrivao tek prednji dio tijela.

image

Rihanna na Fenty Beauty Universe Eventu.

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Od parfema do linije donjeg rublja, kako je Rihanna gradila svoje poslovno carstvo

Još jedan nezaboravan Rihannin outfit svakako je spoj traperica s kaputom s leopardovim uzorkom, ispod kojeg je nosila samo topić. Šilterica, torba i sandale odlično su se uklopili u cijeli look.

image

Rihanna u izlasku u Los Angelesu.

DIGGZY/JESAL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Dva dana prije Valentinova nosila je crveni kožni kaput s potpisom luksuznog brenda Alaïa te Amine Muaddi sandale. Ovaj look jedan je od rijetkih u kojem je u potpunosti prekrila trudnički trbuh.

image

Rihanna na otvaranju nove Savage X Fenty trgovine u Los Angelesu.

DIGGZY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Za gledanje Super Bowla Rihanna je odlučila za tamnoplavu bomber jaknu sa žutim ovratnikom od umjetnog krzna s potpisom Balenciage koju je prebacila preko prozirne košulje i sivih ispranih traperica, pogled je sakrila iza bijelih sunčanih naočala, a kosu prekrila plavom maramom.

image

Rihanna na Super Bowlu 2022.

AB/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Pjevačica obožava nositi šilterice pa ju je ponovno isfurala, no ovoga puta u kombinaciji sa smeđim kaputom s uzorkom leoparda, donjim dijelom trenirke i natikačama s krznom. Preko trbuha joj je visio niz zlatnih lančića.

image

Rihanna u New Yorku

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Neke nove mame: Zaboravite skrivanje, poznate trudnice pokrenule su novi modni trend

Za Gucci after-party Rihanna je odjenula mini haljinu na bretele i ljubičastu bundu od umjetnog krzna. Umjesto zlatnih lančića ovoga joj je puta oko vrata visio veliki križ, a noge je "ukrasila" Gianvito Rossi sandalama.

image

Rihanna dolazi na Gucci after party

BUTEI DE VERONA/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Puno prašine podigla je na Diorovoj reviji u Parizu, odjenuvši crnu čipkastu babydoll haljinu iz Diorove pre-fall 2022. kolekcije. Ispod prozirne haljine nosila je čipkasto donje rublje, a preko nje kožnatu jaknu i crne lakirane čizme.

image

Rihanna na Dior reviji

SCOTT GARFITT/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Za izlazak u restoran tijekom Tjedna mode u Parizu, Rihanna je iznenadila kombinezonom upečatjive plave boje s potpisom Stelle McCartney. Bočni izrez otkrivao joj je trbuh, a look je dopunila štiklama u sličnoj boji, dugačkim kaputom i sunčanim naočalama u boji kombinezona.

image

Rihanna u Caviar Kaspia restoranu tijekom pariškog Tjedna mode.

MCC/SPREAD PICTURES/PROFIMEDIA

Najnoviji stajling ponovno je bio oskudan s kožom od glave do pete. Za večeru u Santa Monici, Rihanna je odjenula mini kožnatu suknju Alexandera Wanga, kožnatu jaknu i visoke kožnate čizme. Trbuh je opet bio u prvom planu, a ispod jakne je nosila samo srebrni grudnjak i ogrlicu.

image

Rihanna na izlasku na večeru u Santa Monici

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
15. travanj 2024 20:17