LJUBAV CVJETA

Ružičasti ‘matching‘ duo: Rihanna i dečko A$AP Rocky prvi put snimljeni zajedno nakon potvrde veze

Dugogodišnji prijatelji i suradnici, vezu su potvrdili u svibnju 2021. godine unatoč glasinama koje kolaju od siječnja 2020. Večer su proveli u baru u New Yorku, a na spoju su imali i slične outfite.

Rihanna i njezin odabranik A$AP Rocky definitvino se više ne skrivaju! Razmjenjuju nježnosti pred foto objektivima, nose "matching" outfite i izlaze na javna mjesta. Fotografi su ih ovaj put "uhvatili" na piću u Barcade baru u New Yorku. Pažnju je privukao Rihannin krzneni ružičasti šešir kojeg je uklopila sa slip haljinom u istoj boji. Reper, pravog imena Rakim Mayers, obukao je vestu bez rukava u ružičastoj nijansi s kožnim hlačama. Uživali su u piću, a fotografi su ih ulovili i kad su razmjenjivali nježnosti.

image
A$AP Rocky i Rihanna vezu su potvrdili u svibnju 2021. godine.
RICHARD/CESAR/THEBIGSHOTAPP/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA RICHARD/CESAR/THEBIGSHOTAPP/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Glasine o tome da su zajedno krenule su u siječnju 2020. godine. Nakon što je prekinula tri godine dugu vezu s poduzetnikom i milijarderom Hassan Jameelom, američki mediji pisali su kako se pjevačica i poduzetnica snašla vrlo brzo. Izvor blizak paru potvrdio je kako su ona i A$AP Rocky zajedno odsjeli u hotelu, ali kako nema govora o romansi te da je odnos isključivo prijateljski.

Njihov "prijateljski" odnos seže još od 2012. godine kada su zajedno nastupali na dodjeli MTV nagrada. Izveli su njezine pjesme “We found love” i “Cookines”.

image
U baru su igrali i videoigre.
RICHARD/CESAR/THEBIGSHOTAPP/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Prije osam godina reper je nastupao kao predgrupa na njezinoj turneji “Diamonds”. U lipnju 2018. godine zajedno su iz prvih redova gledali Louis Vuitton reviju na pariškom tjednu mode. Podršku joj je dao i u kreiranju njezina brenda Fenty beauty. Angažirala je repera u svojoj kampanji za Fenty Skin koji je pozirao njoj uz bok. U prosincu 2020. par je zajedno ljetovao na Barbadosu, njezinoj rodnoj državi na Karibima. Nakon toga, potvrda više nikome nije bila potrebna...

image
Par je razmjenjivao nježnosti unatoč fotografima.
RICHARD/CESAR/THEBIGSHOTAPP/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

U svibnju ove godine reper je napokon potvrdio svoju vezu s vlasnicom beauty carstva. Otvoreno ju je nazvao “pravom”, a potom je s novinarkom razgovarao i o mogućnosti da uskoro postane otac.

Čitajte i: Ljubav je u zraku? Rihanna ljubi svog dugogodišnjeg prijatelja i ne trude se pobiti nagađanja

“Ako je to moja sudbina, svakako. Mislim da bih bio sjajan otac”, rekao je.

image
Krzneni ružičasti šešir začinio je Rihannino kombinaciju za spoj.
T.JACKSON/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
23. travanj 2024 15:24