Ljubiteljica sporta

Sabina Glasovac nekada je trenirala boks, ali sada samo hoda: ‘Imam problema s kralježnicom‘

Poznata političarka otkrila je nepoznate detalje iz privatnog života, između ostalog da je nekada trenirala borilačke sportove te da je prava pravcata gurmanica koja jede apsolutno sve.

Saborska zastupnica Sabina Glasovac svojim modnim kombinacijama uvijek unosi osvježenje među saborske klupe, a elegantne bluze, hlače i suknje većinom nadopunjuje cipelama s visokom potpeticom. U emisiji Nove TV "Zdravlje na Kvadrat", Sabina je dobila jedan vrlo zabavan zadatak - da voditelja emisije Dalibora Bosančića nauči hodati, ali i trčati u potpeticama.

Pritom je političarka otkrila i nekoliko detalja o sebi koje dosad nismo znali, između ostalog da ima skoliozu koja se prema nekim istraživanjima može dobiti i od konstantnog nošenja visokih potpetica.

Čitajte i: Tko bi mogao oteti ‘krunu‘ Sabini Glasovac? Saborska modna kraljica dobila pravu konkurenciju

"A to znam. Ja sam ta koja ima skoliozu. Sad je li od štikli, ili nije, ne znam, ali imam problema s kralježnicom. Inače, idem na te redovite sistematske preglede. Kažu liječnici da je sve uredu. Međutim, sada, nakon Covida moram priznati da nisam u formi kakvoj sam navikla biti, ne mogu ni trenirati, pa sam to zamijenila hodanjem. Hodam oko sedam kilometara", otkrila je Sabina.

image
Sabina Glasovac velika je obožavateljica sporta.
GORAN MEHKEK/CROPIX

Prije se aktivno bavila sportom - trenirala je taekwondo, tenis, čak i boks, a sada kada trenira od "alata" koristi girje i ter-x te, naravno, težinu svog tijela. Kao klinka obožavala je košarku, odbojku, rukomet, skijanje i skijaške skokove.

Kada je riječ o hrani, Sabina nije baš izbirljiva. "Volim sve. Podrijetlom sam iz Slavonije, a živim u Zadru 20-ak godina i zimi sam kontinentalni tip u prehrani, ali ljeti sam više mediteranski. Nema namirnice koju ne volim. Ljeto kad dođe školjke obožavam, to mi je ono... Znam da ne treba pretjerivati i ne ograničavam se u hrani koju pojedem", ispričala je političarka koja dnevno jede tri obroka, s obaveznim doručkom.

Iako je prije pila kavu, sada pije samo čaj, vodu i smoothije, a za ručak obavezno proteine i to najčešće meso. Na pitanje kako održava liniju, odgovorila je da je za nju većinom zaslužna genetika.

Linker
22. travanj 2024 14:29