kraj ljubavi

Samo godinu dana nakon što im se rodio sin slavni par okončao vezu: Elon Musk priznao poraz

Elon Musk i kanadska glazbena umjetnica Grimes okončali su svoju trogodišnju ljubavnu vezu.

Samo godinu dana nakon što im se rodio sin neobičnog imena X Æ A-Xii, Elon Musk (50) i kanadska glazbena umjetnica Grimes prekinuli su ljubavnu vezu koja je trajala, baš kao što piše u romanu francuskog pisca Frederica Beigbedera – tri godine. Ekskluzivno to doznaje američki Page Six, a osnivač SpaceX-a i vlasnik Tesle potvrdio je kako su on i Grimes trenutno 'polurazvijeni' u dobrim odnosima i da nastavljaju zajednički brinuti o sinu.

„Razišli smo se, no i dalje se volimo. Svemu je presudio uglavnom moj posao, zbog kojeg moram biti u Teksasu, a njezin posao je baziran uglavnom u Los Angelesu", kazao je milijarder.

Par je zajedno posljednji put viđen na ovogodišnjoj Met Gali, no nisu zajedno šetali crvenim tepihom, već su viđeni kasnije na partyju.

image
Grimes na Met Gali
FOTOGRAFIJE: ANGELA WEISS AFP

Partnerica Elona Muska pokazala što je učinila njihovom sinu: ‘Sada je pravi Viking‘

Njihova veza započela je 2018. godine, a upoznali su se nakon što je on njoj odgovorio na šalu na Twitteru. Elon već ima petoricu sinova iz prvog braka s Justine Wilson, od koje se razveo 2008. godine, a vjenčali su se 2000. godine. Prvo dijete tragično im je preminulo 2002. godine u dobi od samo 10 mjeseci. Kasnije su postali roditelji danas 15-godišnjih blizanaca Griffina u Xaviera te trojki Kaia, Saxona i Damiana, koji danas imaju 13 godina.

Justine Musk, spisateljica i prva od dvije supruge tehnološkog mogula autorica je potresne ispovijesti o tamnoj strani njihovog braka, objavljenoj u mjesečniku Marie Claire. U proljeće 2008. zatražio je od nje razvod nakon osam godina braka.

Ispovijest prve supruge Elona Muska! Ostavio ju je s petero djece, bez novčića - nakon mučnog braka

Linker
18. travanj 2024 01:46