Ne može luksuznije!

San svakog muškarca! David Beckham dizajnirao vlastiti automobil: ‘Ovo je bio pravi užitak!‘

Talijanski automobilski div Maserati ovih je dana predstavio rezultat njihove suradnje s nekadašnjom nogometnom zvijezdom. Riječ je o najmodernijoj jurilici MC20 Fuoriserie Edition koja je posebno dizajnirana za slavnog Britanca.

O tome da David Beckham (kao i ostatak njegove obitelji) pretvori u zlato sve što dotakne, znaju i ptice na grani. Na tu su kartu igrali i u automobilskoj kući Maserati kad su se proljetos odlučili na suradnju s 46-godišnjom globalnom sportskom ikonom. David je, naime, od ovoga travnja ambasador ovih prestižnih talijanskih automobila, a posljednjih mjeseci je radio na dizajniranju njihove personalizirane "igračke" za slavne i bogate. Prve kritike su očekivano sjajne.

Sportski automobil MC20 Fuoriserie Edition koji je dizajniran prema Beckhamovim željama, opisan je kao "svemirska" jurilica.

image

Beckhamov Maserati inspiriran je Miamijem i nogometom.

COURTESY OF MASERATI/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Novi Davidov limeni ljubimac čisti je luksuz na kotačima, a za ovog crnog ljepotana s detaljima u ružičastoj boji inspirirao ga je Miami, u kojem je od lani vlasnik nogometnog kluba Miami United.

- Sudjelovati u dizajnu i stvaranju mog MC20 kroz program prilagodbe Fuoriserie bilo je nevjerojatno iskustvo. Automobili se odnose na individualni ukus bilo da se radi o modelu, boji ili malim osobnim detaljima iznutra. Bilo je nevjerojatno surađivati ​​s timom Maseratija i dizajnerima na stvaranju ovog jednokratnog automobila koji je inspiriran mojim drugim domom, Miamijem, i mojim tamošnjim nogometnim klubom. Užitak je biti za volanom - opisao je Beckham svoje iskustvo u dizajniranju vlastitog automobila.

image

SUdjelovati u dizajnu ovakvog automobila za njega je bilo izvanredno iskustvo.

COURTESY OF MASERATI/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Nema dvojbe da Maserati nije mogao dobiti bolju reklamu za njihov program personaliziranih automobila namijenjenog kupcima s "najdubljim džepom".

Pozirajući uz svoj novi poslovni projekt, Beckham se pohvalio kako njegov Maserati, osim patentiranog motora izvedenog iz tehnologije Formule 1 i skupocjene unutrašnjosti od kože i alkantara, između dva sjedala ima i pločicu s natpisom "For David".

Linker
19. travanj 2024 05:58