GUBITAK PRIJATELJA

Sarah Jessica Parker otkrila: ‘Osjećala sam se odgovornom za Willieja Garsona tijekom snimanja Seks i Grada‘

Glumica je također rekla da ju je zamolio da o nejgovoj dijagnozi kaže Cynthiji Nixon i Kristin Davis samo dan prije nego što su snimili epizodu koju su nazvali "Crni događaj" misleći na Facin pogreb.

Zvijezda Seks i grada Sarah Jessica Parker otkrila je da se osjećala "odgovornom" za dobrobit svog bolesnog kolege i prijatelja iz stvarnog života - Willieja Garsona, dok su snimali seriju "I tek tako" u New Yorku, piše Page Six.

"Znala sam da je Willie bolestan i prije nego što smo počeli snimati", rekla je Parker (56) u intervjuu za Vulture. "Zamolio me da to zadržim za sebe, a ja sam poštivala njegovu želju". Ali saznanje da je Garson, koji je imao 57 godina kad je u preminuo u rujnu, umirao od raka gušteraće jako ju je opterećivala na snimanjima tijekom pandemije.

"Na setu smo svi morali biti cijepljeni, ali bez obzira na to, mnoge naše scene uključivale su puno statista koji to nisu morali biti. Trudila sam se da Willie ostane zdrav koliko je mogao dok snima", rekla je glumica najpoznatija po liku kolumnistice Carrie Bradshaw.

image

Sarah Jessica Parker i Willie Garson

ELDER ORDONEZ/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Čitajte i:


"Nisam to mogla podijeliti ni sa kim", rekla je te dodala: "Samo bih ga pratila i osjećala sam se na neki način odgovornom za njegovo zdravlje i njegovu dobrobit na snimanju."

Parker, koja je Garsonovu smrt opisala "nepodnošljivom", također je rekla kako je njegov lik, onaj Standforda Blatcha, trebao u seriji imati do sad najznačajniju priču, ponavljajući prethodne komentare njihova kolege Chrisa Notha.

"On je namjeravao i želio završiti cijelu sezonu", kaže Parker. "Žarko sam se nadala da će u tome i uspjeti".

Glumica je također otkrila da ju je Garson zamolio da Cynthiji Nixon i Kristin Davis o njegovoj dijagnozi kaže dan prije nego što su snimili epizodu koju su nazvali "Crni događaj" misleći na Facin pogreb.

image

Seks i grad

SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA

Čitajte i:


Tijekom dva dana koliko je trajalo snimanje, Garson se pobrinuo da tragične vijesti podijeli s ostatkom glumačke ekipe.

"U trenutku kad je kolegama iz glumačke i snimateljske ekipe rekao da je bolestan, dan je postao mučan. Biti u izmišljenom svijetu gubitka života, kada u stvarnom svijetu znate nekoga tko je zaista smrtno bolestan je teško. Bio je to njegov zadnji radni dan s nama", rekla je Parker.

Garson je preminuo kod kuće 21. rujna 2021. godine. Bio je samohrani otac svog posvojenog 20-godišnjeg sina Nathana.

Linker
18. travanj 2024 04:26