Profimedia, AKM-GSI
iscrpljen od stresa i alkohola

Serija ga je koštala zdravlja: Omiljenog glumca iz 'Igre prijestolja' čeka dugotrajno liječenje

Slava je uzela svoj danak za glumca kojeg je proslavila uloga Jona Snowa u seriji 'Igra prijestolja'. Nakon emitiranja posljednje epizode serije, glumac se povukao iz javnosti i prijavio u centar za rehabilitaciju.

Relativno nepoznati glumac prije osam godina, danas ima svjetsku slavu zbog serije koja mu je promijenila život. Ipak, posljednja sezona i završetak serijala su mu teško pali pa se Kit Harington (32) prijavio u kliniku za rehabilitaciju zbog stresa, iscrpljenosti i alkohola, potvrdio je njegov glasnogovornik.

"Kit je odlučio iskoristiti stanku u svojem radnom rasporedu kao priliku da se na neko vrijeme povuče i posveti se rješavanju osobnih problema", dio je objavljenog priopćenja. Kit se tako posljednjih mjesec dana nalazi u luksuznom centru za rehabilitaciju Privé-Swiss Wellness, gdje boravak stoji više od 120 tisuća dolara mjesečno, odnosno oko 800 tisuća kuna. U centru se klijenti uče nositi sa stresom i negativnom energijom, a u klinika se bavi i s rješavanjem problema s alkoholom.

Los Angeles.CA.USA.  Kit Harington and  Peter Dinklage in © HBO TV series,  Game of Thrones (TV)  (2017)  (S7E7) Creators:David Benioff and D.B.Weiss Source:George R. R. Martin's Game of Thrones books.  2017. 
Start: 2011, Image: 348521983, License: Rights-managed, Restrictions: Supplied by Landmark Media. Editorial Only. Landmark Media is not the copyright owner of these Film or TV stills but provides a service only for recognised Media outlets., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Landmark
Profimedia, Landmark
Kit Harington i Peter Dinklage

"Njegova supruga Rose puna je podrške, kao i njegovi bližnji. Sada svi žele da se dobro odmori i da dobije malo mira i tišine", rekao je izvor blizak glumcu.

Kit se ulogom u seriji proslavio u ranim dvadesetim godinama i gotovo je preko noći postao planetarno popularan, a sa slavom se teško nosio te je rekao kako mu je u početku to sve bilo zastrašujuće.

GIFFONI VALLE PIANA, ITALY - JULY 19:  Kit Harington attends Giffoni Film Festival 2017 on July 19, 2017 in Giffoni Valle Piana, Italy.  (Photo by Stefania M. D'Alessandro/Getty Images for Giffoni Film Festival)

"Imao sam osjećaj da se moram osjećati kao najsretnija osoba na svijetu, a zapravo sam se osjećao jadno. Izgubio sam ravnotežu, što vjerujem da se mnogima dogodi u 20-ima", rekao je jednom prilikom glumac koji se tijekom čitanja skripte za posljednju epizodu rasplakao. Posljednju epizodu showa samo u SAD-u je pratilo oko 19.3 milijuna ljudi.

"Srce mi se slama, ovaj show je za mene sve. To nije samo gluma, već moj život", izjavio je emotivni glumac koji se oženio 2018. godine s kolegicom iz serije Rose Leslie.

NEW YORK, NEW YORK - APRIL 03: Rose Leslie and Kit Harington attend the
Getty Images

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN GREECE ** Santorini, GREECE  - *EXCLUSIVE*  - Kit Harington and Rose Leslie are spotted out enjoying a day of sight seeing and shopping while on vacation in Greece. The pair stopped by a couple of shops and rode some 4-wheelers to a local winery before enjoying a sunset over looking the Aegean Sea.

Pictured: Kit Harington, Rose Leslie

BACKGRID USA 6 MAY 2017, Image: 331601268, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Linker
22. travanj 2024 14:31