NAKON ŠEST GODINA

Severina i Igor potpisali papire za razvod: ‘Igor je bio divan partner, podrška i oslonac u teškom razdoblju mog života‘

Samo pet dana nakon što su predali papire za razvod, Severina i Igor Kojić službeno su okončali brak.

Nakon što se više od godinu dana šuškalo o raspadanju njihovog braka, Severina i Igor Kojić sada su se službeno rastavili. Bivši supružnici brak su okončali sporazumnim razvodom na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu u "Palači pravde", samo pet dana nakon što su podnijeli zahtjev.

"Odluku o razvodu smo donijeli zajednički i sporazumno te ju nećemo dodatno komentirati kao što nismo komentirali našu razdvojenost. Moja posvećenost sinu i borba za skrbništvo u mom su punom fokusu proteklih 20 mjeseci. Igor je bio divan partner, podrška i oslonac u teškom razdoblju mog života i želim mu svu sreću svijeta. Znam da sam javna osoba, ali nisam javna vreća za mlaćenje. Svaki rastanak je težak i molim medije da se suzdrže od pisanja gluposti i neprovjerenih tračeva. Meni moj život ne možete pokvariti, a svoj još imate šansu popraviti", napisala je Severina u ekskluzivnoj izjavi za Jutarnji list.

Čitajte i: Severina oduševila publiku u primoštenu genijalnom reakcijom: Evo što je napravila kad joj je skoro ispao mikrofon

Pjevačica i 15 godina mlađi bivši nogometaš u braku su bili šest godina, a sumnje o nevoljama u raju potaknuli su prije više od godinu dana. Od 5. srpnja prestali su se pratiti na društvenim mrežama te su izbrisali zajedničke fotografije, čime su dodali "ulje na vatru" sumnjama. Iako nikada nisu službeno potvrdili, čim se pjevačica u travnju prošle godine vratila u Zagreb, sve je bilo jasno.

image
Par je u braku bio šest godina.
PEDJA MILOSAVLJEVIC/CROPIX

Čitajte i: Još jedan dokaz dubokih bračnih problema! Severina i Igor ni ove blagdane nisu proveli zajedno

Od tada s Igorom nije viđena u javnosti, a srpski mediji tada su pisali kako se pjevačica posvađala sa svekrvom i svekrom za vrijeme karantene u njihovom domu u Beogradu te da su bili u lošim odnosima. Sada su se javila i šuškanja kako je razvod posljedica postupka za skrbništvo nad sinom, no Severina takve glasine odlučno opovrgava.

S Igorom se vjenčala čak tri puta - u Hrvatskoj, Srbiji i Africi. Za cijele ceremonije vjenčanja u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije u svetoj Elizabeti u istarskim Balama, Severina je plakala, a par je sa 600-tinjak uzvanika proslavio stupanje u brak u hotelu Crown Plaza.

Petar Grašo, Mitar Mirić, Aca Lukas i Saša Matić pjevali su na vjenčanju, dok su se među uzvanicima našli i Maja Šuput, Goran Karan, Iva Balent, Lepa Brena, Željko i Jovana Joksimović i mnoga druga poznata lica.

Linker
06. travanj 2024 23:28