I to u štiklama!

Severina oduševila publiku u Primoštenu genijalnom reakcijom: Evo što je napravila kad joj je skoro ispao mikrofon

Kako je uvijek energična na pozornici, sigurno joj se mali milijun puta dogodilo da joj je ispao mikrofon, no ovoga puta ga je uhvatila i za ‘osvetu‘ napravila nešto na čemu joj je publika još jače zapljeskala.

Severina je jučer održala koncert u klubu Aurora u Primoštenu, a danas je podijelila i videa nekih simpatičnih trenutaka s nastupa. Uvijek energična na pozornici, Severina je već pri kraju koncerta toliko plesala i skakala da joj je skoro ispao mikrofon. No, to je nije omelo, već ga je uhvatila i napravila nešto što nitko nije očekivao.

Naime, povukla je žicu od mikrofona bliže sebi i počela je preskakati kao da preskače uže, što je publiku oduševilo pa su je pozdravili skandiranjem.

Čitajte i: Gušti u Španjolskoj: Severina se javila s najtrendi mjesta u Europi gdje blista od sreće

Severina je napravila nekoliko skokova preko 'užeta' i to u visokim potpeticama, što je bilo riskantno jer se vrlo lako mogla popiknuti.

No, sve se dobro završilo, a pjevačica je pokazala da osim glasom odlično barata i koordinacijom.

Osim toga, fanove, kako one uživo, tako i one na društvenim mrežama, iznenadila je odabirom stajlinga. Njezina neobična kombinacija bila je spoj kombinezona na životinjske pruge i hlača u dva dijela koje podsjećaju na kožne hlače kakve nose kauboji u westernima.

Fanovi su je na Instagramu usporedili ni manje ni više nego s Peggy Bundy iz serije 'Bračne vode' koja je uvijek imala neke šašave stajlinge.

Čitajte i: Modno nepogrešiva: Severina ponovno oduševila modnom kombinacijom, a svima je za oko zapeo jedan detalj

Severina se pohvalila i poklonom koji je dobila: "Sinoć sam dobila poseban poklon od drage @iva_perincic_aisa_event_studio... Krunicu, koju su mi, moleći, isplele Benediktinke iz Samostana sv. Marije u Zadru. Plele su je moleći za mog sina i mene. Hvala im što postoje i hvala im za divnu molitvu. Hvala Ivinoj mami Ljiljani... Divno je kad netko misli i moli za nas. Prva mi je Gospe moja…", napisala je dirnuta Severina.

Prije nego se bacila na posao, Severina je uživala u odmoru na Ibizi, od kamo je redovito dijelila fotografije na Instagramu i oduševljavala svojim stajlinzima.

Linker
19. travanj 2024 16:52