Siesta!

Gušti u Španjolskoj: Severina se javila s najtrendi mjesta u Europi gdje blista od sreće

Pjevačica blista u crno-bijeloj kombinaciji u restoranu na plaži španjolskog otočnog arhipelaga, brojni pratitelji oduševljeni fotografijama poručili joj da uživa.

Glazbenica vruće dane i vrhunac toplinskog vala provodi na 'najvrućem' mjestu u Španjolskoj i Europi na Ibizi, ako je suditi prema njenoj objavi na Isntagramu, odakle se javila u subotu popodne svojim pratiteljima. Brojni prijatelji i pratitelji poželjeli su Severini da uživa, pjevačica nije otkrila s kime je otišla na put, no prema objavama Igora Kojića na njegovom Instagramu - gotovo je sigurno da nisu zajedno.

Bračni par Kojić već dugo vremena nije viđen zajedno u stvarnom svijetu, ali ni u onom virtualnom - pa tako je i za Igorov 34. rođendan kojeg je napunio 30. srpnja. Severina mu ove godine, za razliku od svih prošlih nije uputila javnu čestitku, a Igor se cijelo vrijeme od petka do subote zabavlja. Bivši nogometni menadžer nije objavio na feedu ništa već tjedan dana , no na Insta Storyjima je jako aktivan.

Pjevačica je posljednjih dana na Isntagramu objavljivala sponzorske fotografije, no danas se javila s mjesta koje pokazuju da je daleko od Hrvatske.

Čitajte i: Video | Severina zablistala na predstavljanju knjige Maxa Bunkera: ‘On je idol mog djetinjstva‘

"Bok", napisala je Splićanka koja je pozirala s poljupcem upućenim u kameru i zatim s osmijehom od uha do uha. Severina blista u crno-bijeloj kombinaciji - jednodijelni kupaći kostim uparila je s trendi bijelim kratkim hlačicama. Na mapi je tagirala restoran koji se nalazi na Balearskim otocima, točnije s Formentere, otočića u blizini Ibize.

Iako Severina i Igor nisu u javnosti govorili o sudbini svog odnosa, na Instagramu su se otpratili. Osim profila koje prate Igor i Severina pročistili su i objave. On je uklonio sve zajedničke fotografije. Seve, pak, nije brisala fotografije koje je objavljivala u prošlosti, no posljednju fotografiju s Igorom objavila je davnih dana. Početkom veljače 2020. kada su zajedno prisustvovali otvorenju manifestacije Rijeka 2020. kojom je taj grad postao Europska prijestolnica kulture.

Linker
24. travanj 2024 11:44