DARKO TOMAS/CROPIX
na zagreb comic conu

VIDEO | Severina zablistala na predstavljanju knjige Maxa Bunkera: ‘On je idol mog djetinjstva‘

Zagreb Comic Con, najveći regionalni festival stripa, otvoren je predstavljanjem knjige ‘U ime obitelji‘, a koje naslovnicu krasi Severina Vučković. Glazbenica nam je otkrila da je bila oduševljena kada su je tražili da pozira na naslovnici romana autora koji je obilježio njezino djetinjstvo i mladost.

"Ja sam bila iznenađena što su me zvali jer Max Bunker je idol mog djetinjstva, a oni su bili iznenađeni što sam ja pristala, što mi je bilo nevjerojatno. Odrasla sam na njihovim citatima koji se mogu prenijeti u život. Knjiga je jako zanimljiva i preporučujem je svima. Super je stvar nalaziti se na naslovnici knjige čovjeka koji je kreirao vaše djetinjstvo, vašu mladost i koji je svojom duhovitošću nekako gradio i vašu. Super je stvar kada neki umjetnik prijeđe sa stripa na roman, a moram reći da je roman jako zanimljiv i da se čita u dahu", ispričala nam je Severina na predstavljanju knjige "U ime mafije".

Roman Luciana Secchija, poznatijeg pod pseudonimom Max Bunker, predstavljen je u Tvornici kulture u sklopu Zagreb Comic Cona, najvećeg regionalnog festivala stripa.

Naslovnica, koju u žutoj haljini krasi Severina, snimljena je u noir duhu, čime daje naslutiti kakvog je žanra i atmosfere sama knjiga. Uz Severinu, na naslovnici romana našli su se njezini suradnici - skladatelj i producent Filip Miletić te tonski snimatelj Domagoj Perišić. Dečke je sama odabrala da uz nju krase naslovnicu knjige "U ime mafije" pa su sinoć s njom stigli i pozirali u zagrebačkoj Tvornici kulture.

image
Severina je sama odabrala suradnike koji uz nju krase naslovnicu knjige 'U ime mafije'.
DARKO TOMAS/CROPIX

Čitajte i: Modna iznenađenja u Dubrovniku: Severina oduševila u bijelom, a dvije dame sjajnim i odvažnim detaljima

Čitajte i: Sve je lakše uz prijatelje! Severina u Dubrovniku blistala u društvu svog dugogodišnjeg, stasitog suradnika

Severina je, inače, ponovno modno briljirala, u smaragdnozelenoj haljini koja je istaknula njezinu liniju, pjevačica je blistala. Sa svojim bliskim suradnicima i prijateljima uživala je u promoviranju i predstavljanju knjige čiju naslovnicu krasi, ostvarivši time još jedan od svojih mladenačkih snova.

image
Činjenicu da je na naslovnici knjige, glazbenica je nazvala ostvarenjem svojih snova.
DARKO TOMAS/CROPIX

Knjiga "U ime mafije" dio je sjajnog serijala romana o detektivu Finziju. Detektiv Finzi u ovom uratku odlazi u SAD jer je njegova tajnica osvojila putovanje za dvoje u nagradnoj igri. Po dolasku u New York svjedoči ubojstvu te se ubrzo nađe upleten u aferu FBI-a i tamošnje mafije. Nakon što mafijaški boss zatraži njegove usluge, Finzija put nanese u Los Angeles, a tamo upoznaje prekrasnu pjevačicu Sharon... Idealno, uzbudljivo ljetno štivo sa Severinom na naslovnici. Max Bunker osvaja neke nove generacije.

image
Severina je u Tvornici kulture knjigu i potpisivala.
DARKO TOMAS/CROPIX
Linker
22. listopad 2021 18:22