Koja dobiva peticu?

Modna iznenađenja u Dubrovniku: Severina oduševila u bijelom, a dvije dame sjajnim i odvažnim detaljima

Mnogo divnih ljetnih lookova jučer je krasilo dubrovačku palaču Sponzu, a među njima najviše je pogleda privlačila Severina, kako zbog velikog osmijeha unatoč nedavnoj drami, tako i zbog sjajnog odabira outfita. No, u modnom smislu nisu razočarale ni druge dvije dame.

Izložbu renomiranog slikara Dimitrije Popovića u dubrovačkoj palači Sponza nisu mogla propustiti mnoga poznata lica, među njima i dame koje su ga uvijek podržavale. Ovo je bila idealna prilika da zablistaju u svojim ljetnim outfitima, a među njima se posebno istaknula Severina.

Iako je prije dva dana proživjela pravu dramu zbog provale u njezin stan, skupila je snage doći i podržati prijatelja, pritom izgledajući glamurozno kao i uvijek. Poznato je da Severina voli "bilu boju" i često je nosi, a ona joj izvrsno stoji pa je za ljetni look izabrala upravo bijelo odijelo.

Čitajte i: Đurđa Tedeschi i Ana Sasso u omiljenim odjevnim kombinacijama pozirale su ispod zagrebačkih skela

No, to nije bilo klasično odijelo s dugim sakoom, već njegova ljetna verzija. Hlače mrkva kroja uskladila je s kratkim sakoom te crop top također u bijeloj boji, no da outfit bude još zanimljiviji, dodala je srebrne modne dodatke.

image
BOŽO RADIĆ/CROPIX

Cipele, torbica i statement naušnice davale su dodatan šarm cijelom looku, baš kao i lagani valovi u njezinoj kosi.

Veseli uzorak isfurala je nekadašnja sutkinja i majka poduzetnika Emila Tedeschija, Đurđa Tedeschi. Kako većinom nosi crno, čak i ljeti, tako je iznenadila odabirom modnih komada.

Midi haljina s crveno-bijelim geometrijskim uzorkom naglasila je njezinu vitku liniju, a uz nju se odlično uklopila crvena torba i veliki hit proteklih ljetnih sezona - slamnati šešir.

Inače, Đurđa Tedeschi obožava šešire i ima zavidnu kolekciju koju čak pokazuje na izložbama te moraju obavezno biti dio svakog njezinog looka. Pun pogodak bile su i "pletene" sandale, ali i velike naušnice koje je uskladila s crnim lakom na nožnim prstima.

Čitajte i: Matija Vuica kakvu rijetko viđamo: Vintage komad majstorski je spojila s genijalnim cipelama

image
Matija Vuica i Severina.
BOŽO RADIĆ/CROPIX

Još jednu pobjedničku kombinaciju nosila je i domaća dizajnerica Matija Vuica. Matija se uvijek trudi biti drugačija i to joj ide za rukom, a nerijetko iznenadi izborom krpica koje su po mnogo čemu posebne.

Jarko ružičasta haljina radila je sjajan kontrast s njezinom tamnom kosom koju je podigla u polu-rep.

No, još bolje su bile sandale ukrašene cvjetićima na punu petu na kojima bi joj pozavidjela i filmska trendseterica Carrie Bradshaw. Kako Matija ništa ne prepušta slučaju, i torba je morala savršeno odgovarati outfitu pa je odabrala model u ružičastoj boji, napravljen od sjajnih flitera.

Linker
18. travanj 2024 17:53