Uvijek briljantna

Matija Vuica kakvu rijetko viđamo: Vintage komad majstorski je spojila s genijalnim cipelama

Domaća dizajnerica redovito nas iznenadi upečatljivim lookom, a zvijezda najnovijeg bilo je karirano odijelo i jedne vrlo posebne sandale.

Osoba koja rijetko griješi kada je moda i stil u pitanju, domaća je dizajnerica Matija Vuica. Često je možemo vidjeti u centru Zagreba, između ostalog što blizu Trga bana Jelačića ima svoj atelje u kojem već godinama stvara predivne kreacije koje su prepoznate i u svijetu.

Čitajte i: Tri gracije dale modnu lekciju: Matija Vuica zabilježila poseban trenutak zagrebačke 'pandemijske' špice

Bilo da rano ujutro ide na posao ili uživa u nekoj kavi u gradu, Matija voli biti dotjerana i teško ćete je ne zamijetiti. Odavna je poznato da je još u srednjoj školi prekrajala odjeću koju je našla po second hand shopovima i prilagođavala ju svom stilu, a to radi i danas.

image
Vintage look pun je pogodak!
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

Njezin osjećaj za spajanje 'nespojivog', slaganje uzoraka i boja u nesavršeno-savršenu cjelinu jest nepogrešiv te nam je uvijek drago vidjeti neki njezin novi look.

Iako je u zadnje vrijeme obožavala nositi haljine od pliša s dugim rukavima, Matija s vremena na vrijeme uskoči u odijelo. Ali ne bilo kakvo. Karirani komad u kojem je neki dan prošetala špicom kao da je ispao iz nekog vintage ormara. Sako sa žarko ružičastom podstavom i široke culotte hlače dizajnerica je spojila s bijelom čipkanom bluzom i isto tako posebnim sandalama na platformu.

Čitajte i: Samo ona može isfurati ovako nešto! U 'pomaknuti stajling Matije Vuice jednostavno se moralo gledati

Smeđe sandale od brušene kože na platformi imaju naslikane cvjetiće što im daje dodatan šarm, a u cijelu priču odlično se uklopila i torba neobičnog oblika koju je Matija nosila već nekoliko puta. Od sunčanih naočala u obliku srca dizajnerica se ne odvaja jer funkcioniraju gotovo uvijek.

Linker
19. travanj 2024 01:12