Vječna inspiracija

Samo ona može isfurati ovako nešto! U ‘pomaknuti‘ stajling Matije Vuice jednostavno se moralo gledati

Ako itko ne robuje trendovima nego fura svoj stil, to je domaća dizajnerica sa svjetskim uspjehom. Svaki put kada je vidimo, iznenadimo se koliko uspješno spaja naizgled ‘nespojive‘ komade. Ma kao od šale!

S obzirom na to da joj je atelje u samom centru Zagreba, dizajnericu Matiju Vuicu često možemo vidjeti na špici i svaki put spremno pozira našim fotografima. Matija već godinama dokazuje da dobar stil ne robuje pravilima, markama i najnovijim trendovima već se gradi uz malo truda i puno mašte.

Uvijek svoja i posebna, Matija se voli sređivati čak i onda kada ide na ležernu kavu s prijateljicama, a njezin najnoviji look privukao je mnogo pogleda prolaznika. Bilo ljeto, jesen ili zima, Matija se ne odriče boja, neobičnih spojeva i uzoraka, a ovoga puta je majstorski spojila baršunastu haljinu boje ciklame sa životinjskim uzorcima.

image
Matija se sređuje svakog dana pa čak i onda kada ide na ležernu kavu s prijateljicama.
DAVOR MATOTA/CROPIX

Upečatljive visoke čizme koje sežu preko koljena malo tko bi se usudio odjenuti u kombinaciji s ovakvom haljinom, ali dizajnerica je dokazala da ta dva komada izvrsno funkcioniraju zajedno. Visoke čizme i ove su sezone jednako popularne kao i prošle, a nosive su, osim na haljine, i na duge pletene suknje, kožne bermude, kombinezone i traperice. Da bi bile efektne, ne moraju se cijele vidjeti kao što to nije slučaj ni kod Matije, već je važno da su po nečemu posebne.

image
Ciklama haljina u kombinaciji sa životinjskim uzorcima? Zašto ne.
DAVOR MATOTA/CROPIX

Da izbalansira cijeli look, Matija mu je dodala simpatičnu četvrtastu torbicu s uzorkom kornjačevine i crne naočale s okvirima u obliku romba.

Inače, Matija je nedavno obnovila svoj atelje na Trgu bana Jelačića koji je stradao u zagrebačkom potresu te se poslu vratila hrabrija nego prije. Kako je rekla u jednom objavi na Instagramu, "suze i tuga sada su prošlost", a čak je ni nove epidemiološke mjere i neizvjesna situacija u svijetu neće pokolebati ni uništiti njezinu kreativnost koje ima na izvoz.

"Neka ovaj dan bude blag i drag kao ova predivna mladenka... Vjenčanja su sreća, ljubav, nada, život...nadajmo se, to nam ne mogu oduzeti...", poručila je dizajnerica.

Čitajte i:

Matija Vuica se ne predaje i kad je najteže: 'Vjenčanja su sreća, ljubav, nada, to nam ne mogu oduzeti'

Koje boje, koji uzorci! Bivša misica bila je osvježenje na špici, a sve zbog idealne haljine

Matija Vuica uvijek ima 'as' u rukavu: Nitko nije ni slutio što se krije na njezinu sakou

Prvi izlazak na špicu sa sinom: Trendi mama Franka Batelić u šetnju je povela i svekrvu

Kao na modnoj pisti! U natikačama Borne Kotromanić malo tko bi prošetao gradom

Linker
19. travanj 2024 07:59