Poseban dan

Severina ne brine, danas slavi: ‘Toliko sam sretna zbog tebe i hvala što si nam donijela sreću i blagoslov‘

Glazbenica njeguje posebno čvrst odnos sa svojom nećakinjom, koja je neko vrijeme i živjela u njenom stanu. Sada je Seve pokazala da joj ni neugodni napisi u medijima ne mogu pokvariti rođendan njene Mije.

Severina je sa svojim pratiteljima podijelila razlog zbog kojeg je današnji dan iznimno sretna. Tako je pjevačica svojoj nećakinji Miji Popović posvetila dirljive riječi povodom njezina rođendana. Uz zajedničku fotografiju na kojoj ponosna tetka ljubi svoju nećakinju, Severina je ostavila i emotivnu čestitku.

"Mila moja, mamice moja, toliko sam sretna zbog tebe i hvala što si nam donijela sreću i blagoslov, koji se zove Adrian. Uz njega i Ivana, tvoja najveća želja se ostvarila… a i naša… neka se ostvare i sve ostale. Volim te i ljubim beskrajno! Rođendanko moj", napisala je pjevačica.

Ubrzo su se počele nizati čestitke i njezinih pratitelja, jer je Mia 12. listopada napunila 31 godinu. Čvrstu vezu koju njeguju teta i nećakinja, nisu omeli ni napisi i optužbe koje su osvanule u medijima.

Čitajte i: Nakon iznimno teškog perioda! Severina napokon ima razloga za veliko slavlje!

Neraskidiva veza

Kći Severinine sestre Marijane završila je studij u Zagrebu, a za to je vrijeme dijelila dom sa Severinom, a i sada živi u blizini svoje tete. Stoga ne čudi što pjevačica često ističe koliko su bliske.

Kako je ekskluzivno saznala Gloria, Mia je u lipnju postala majka dječaka, kojeg je dobila s partnerom Ivanom Lepušićem. Malenog Adriana rodila je u Klinici za ženske bolesti i porode u Zagrebu.

U prethodnoj rođendanskoj čestitki Severina je otkrila da je upravo ona svojoj nećakinji odabrala ime Mia. "Postoje u nama neki osjećaji neprevodivi u riječi. Kad se rodila, dala sam joj ime. Mia, i ne znajući koliko će joj to ime pristajati. Jer je mila i jer je moja. S ponosom slušam kad je drugi hvale, a ja ne mogu dovoljno zahvaliti onom gore što mi ju je poslao. Mila moja, želim da nikad ne skidaš ovaj osmijeh s lica i da te sreća prati gdje god krenula. Sreeetan rođuš, okrugli trideseti, finili su Mare bali. Voli te ponosna tetka", napisala je Severina prošle godine u čestitci.

Linker
19. travanj 2024 16:10