nove muke

Severina opet u problemima: Aleksandrova učiteljica digla tužbu i traži pozamašnu odštetu

Ovoga četvrtka u Palači pravde održat će se ročište oko tužbe koju je u travnju prošle godine pokrenula učiteljica Severininog sina Aleksandra, koja od pjevačice traži 70 tisuća kuna.

Zbog incidenta koji se dogodio u listopadu 2019., kada je Severina optužila učiteljicu da joj je sina zatvorila u sobu, te ga psihički i fizički zlostavljala, prozvana učiteljica je podigla tužbu te će se danas u Zagrebu održati prvo ročište. Tužbenim zahtjevom učiteljica od pjevačice potražuje 70 tisuća kuna, prenose domaći mediji.

Podsjetimo, o navodnom zlostavljanju sina Severina je progovorila na novinskoj konferenciji pred početak turneje u listopadu 2019. godine, naglasivši da ima velike privatne probleme i optužila školu koju pohađa Aleksandar za zlostavljanje djeteta. Kako tvrdi pjevačica, učiteljice su malenog Aleksandra zaključale u školu dva sata te mu nisu dozvolile da ode kući sa Severininim suprugom, Igorom Kojićem.

"Dešavaju mi se u životu jako teške stvari s obzirom na situaciju s mojim djetetom i suprugom. U petak se dogodio incident u školi u koju ide moje dijete, a gdje su ga učiteljice zaključale u školu, navlačile i tjelesno i fizički povrijedile te ga dva sata zadržavale i nisu puštale da ga preuzme moj suprug jer ja osobno nisam mogla doći po njega", kazala je.

image
Severina ima više tužbi od strane Milana Popovića, sutkinje Lucije Lasić, a sada je stigla i nova tužba
FOTOGRAFIJE: DAMIR KRAJAC/CROPIX

"S obzirom na to da nitko osim mene ne može odvesti moje dijete iz škole, na način da se meni, kao majci, onemogućuje da radim svoj posao ili da budem bolesna pa da zbog toga ne mogu doći po dijete", dodala je Severina.

"Ja sam im poslala i ispričnicu jer sam od plesnih probi imala malu ozljedu. Do danas me nitko iz te škole nije nazvao, dobivam i dalje prijeteće mailove od oca, dijete mi ne želi ići u školu jer je doživjelo veliku traumu. Prepao se, mislio je da će cijelo vrijeme biti zatvoren u školi. Vukle su ga za ruku, za ramena, za stomak, to sve imam i u liječničkom nalazu, i prijetile su mu da će dobiti batine ako se ustane sa stolice", tvrdila je tada pjevačica čiji sin pohađa Osnovnu školu Matije Gupca na zagrebačkoj Knežiji, za koju školarina stoji oko 40 tisuću kuna. Škola nudi redovan i internacionalni program s nastavom na engleskom jeziku. S učenicima se radi u suvremeno uređenim učionicama prilagođenima interaktivnoj nastavi. Učenici u školi svakodnevno imaju tri obroka, a meniji su primjereni vegetarijancima i veganima.

image
Milanu Popoviću pripalo je dijete, a iako je riječ o privremenoj mjeri, ona traje već više od godine dana
FOTOGRAFIJE: RONALD GORSIC/CROPIX

Samo mjesec dana nakon ovog incidenta Severina je izgubila spor s Milanom Popovićem, sud je donio privremenu mjeru i odlučio da dijete živi s ocem te je istoga dana morala Aleksandra predati Popoviću. Sutkinja Tea Golub donijela je tada privremenu mjeru koja traje i danas, i odlučila u presudi da dijete živi sa srbijanskim tajkunom, te da otac samostalno brine o zdravlju i obrazovanju djeteta.

Linker
13. travanj 2024 04:12