USUSRET ROĐENDANU

Severina otvorila dušu: ‘Ja ne odustajem i nijedna godina mi nije uzela vjeru u dobro, mada su se neke svojski trudile‘

Severina Kojić sutra slavi 49. rođendan, a tim je povodom na Instagramu obavila nekoliko riječi s osvrtom na prethodne godine za koje je morala citirati čak i Alana Forda.

Draga moja 48., adio... Sutra te mijenja 49.

Draga moja 49., sidi malo, da nas dvi proljudikamo. Molim te, nemoj se zavarati mojom dječjom razdraganošću i pomisliti da ćeš me lako prijeći... Neke tvoje "zle" prethodnice su mi ipak nesebično "poklonile" puno svega i svačega ne baš lijepoga, koje neki zovu "iskustvo"... Tako da... molim te, ne maši mi sa svojim brojkama, imaj na umu da sam svaku tvoju "zlu" prethodnicu lijepo dočekala i otpratila, kao što ću i tebe... ako bude potrebe. Mada je bilo puuuno više dobrih godina. Ako budeš dobra, bit ću ti najbolja prijateljica i riješit ću sve tvoje probleme, samo se ti meni opusti i pusti mene da sve odradim. Što bi rekao Alan Ford: "I prije smo imali problema pa ih nismo riješili."

Severina pokazala kako je izgledalo snimanje spota koji je odjeknuo regijom: ‘Nisi nikog izvrijeđala već 20 minuta‘

Budi mi vesela, pleši sa mnom, pjevaj, budi sretna, bezbrižna, voljena i voli i potrudi se svojom mudrošću i pameću raspetljat kriznu situaciju... Mimo svih prepreka. Ti znaš koju ... Jer ja ne odustajem i nijedna godina mi nije uzela nadu i vjeru u dobro, mada su se neke, priznajem, svojski trudile... Pa ti savjetujem da ni to ne pokušavaš... Samo se smij svaki dan (kao na ovoj fotki) i sve će biti u redu. Okej? Ne daj se, 49-to

Pozdrav generaciji 1972.”, napisala je Severina uz fotografiju s Maldiva.

Prošli je rođendan dočekala u samoizolaciji u zagrebačkom stanu na Kozjaku nakon što se vratila iz Beograda, uz tamburaše pod prozorom, a vjerojatno ni ovaj rođendan neće moći proslaviti u velikom društvu.

Linker
19. travanj 2024 22:43