što se događa?

Severine nigdje! Kojić otkrio s kim se druži u Zagrebu, evo kako je reagirao na pitanje o supruzi

Igor Kojić se u Zagrebu družio s vlasnikom restorana Mostovi. S Velimirom Čerkezom je pozirao i fotografiju objavio na Instagramu. No, svi žele znati samo jedno - gdje je Severina?

Nogometni menadžer Igor Kojić objavio je fotografiju na kojoj pozira s vlasnikom jednog zagrebačkog restorana. Nakon što se dan uoči Severininog rođendana pojavio u Zagrebu, moglo se pretpostaviti da je došao kako bi sa suprugom proslavio njezin 49. rođendan. Ipak, na društvenim mrežama ni glasa od pjevačice, a nije joj niti čestitao objavom, kako je to dosad običavao činiti.

Jesu li se Igor i Severina Kojić u Zagrebu našli, proveli zajedničko vrijeme i u intimi obilježili njezin rođendan? Ako i jesu, javno to nisu dali do znanja, svoj odnos već godinu dana drže u intimi.

Igor Kojić stigao u Zagreb! Severina bilježi važan datum, bračnim problemima nazire se sretan kraj?

No, Kojić je na svom Instagramu otkrio da se u Zagrebu družio s vlasnikom kultnog zagrebačkog restorana Mostovi. Fotografirao se tako s Velimirom Čerkezom, kojeg je nazvao svojim velikim prijateljem. "Doći u Zagreb, a ne posjetiti Velu je isto kao da nisi ni bio u Zagrebu. Čovjek velikog srca i veliki prijatelj Vela", napisao je Igor.

O samoj Severini, pak, ni riječi. Na pitanja koja su mu ljudi postavljali ispod objave, a u kojoj ga pitaju gdje je njegova supruga, Igor je ostao diskretan. Jasno je, ipak, da nije u Zagreb došao samo zbog kultne teletine, koju u Mostovima tako vješto spravljaju.

Linker
18. travanj 2024 05:03