‘želim biti tvoj rob‘

Sirove strasti Damiana Davida: Fatalni Talijan u novom spotu ljubi se s bubnjarom, fanovi u deliriju

Našminkani Talijan u štiklama zaludio je svijet svojim stasom i glasom, a sada je ponovno zavrtio glavom mnogim fanovima jer u novom spotu izmjenjuje strastvene scene s bubnjarom Måneskina.

Ne pamtimo kada je zadnji puta netko toliko zaintrigirao javnost kao što je to pošlo za rukom 22-godišnjem Damianu Davidu, a koliko je moćan i dokazuje i podatak da je novi spot grupe Måneskin u samo 14 sati pregledalo 4,5 milijuna ljudi. Frontmenu talijanskog rock sastava, koji je s pjesmom "Zitti e buoni" pobijedio na Sanremo Music Festivalu 2021., a potom i na Eurosongu 2021. za Italiju na stavu 'briga me što drugi misle' i hrabrosti da živi takav život zavide mnogi, a ovim je spotom i dalje nastavio provoditi svoj životni moto.

Četiri godine ljubi ovu ljepoticu: Damiano David u privatnom životu sušta je suprotnost onome što radi na pozornici

Spot 'I Wanna be Your Slave' čiji naslov na engleskom sugerira da bend ima namjeru pokoriti i međunarodno tržište, napokon je ugledao svjetlo dana što je ponajviše oduševilo Damianove obožavateljice koje nakon pobjede na Eurosongu – broji u milijunima. Članovi benda poziraju u donjem rublju i sado-mazo opremi, dodiruju se jezicima, a u jednom dijelu spota Damiano izmjenjuje strastvene poljupce s bubnjarom.

Premda pjesma službeno izlazi danas u nekoliko europskih zemalja već je zasjela na prvo mjesto glazbenih ljestvica. "Ovo je i raj i pakao", "Srušit će internet", "Ovaj spot je čista umjetnost", samo su neki od komentara ispod spota.

Damiano David, Victoria De Angelis, Thomas Raggi i Ethan Torchio osnovali su bend 2016. kada su se odlučili prijaviti na lokalno muzičko natjecanje. Morali su tada osmisliti i ime koje je došlo poprilično slučajno. De Angelis, jedina ženska članica benda napola je Dankinja pa su krenuli brainstormati s riječima na danskom da bi im se naposljetku svidjela 'maneskin' što u prijevodu znači mjesečina.

Šira javnost ih je upoznala 2017. na talijanskoj verziji 'X Factora' gdje su među ostalim izveli i Four Seasonsovu pjesmu 'Beggin' koja je od Eurosonga postala jedna od najslušanijih obrada na Spotifyu. Godinu kasnije izdali su prvi album čije su pjesme redom završavale visoko na top ljestvicama slušanosti. Godinama su nastupali na ulicama Rima, a sada je napokon došlo njihovo vrijeme koje će, nema sumnje – trajati još dugo.

Na koga vas podsjeća Damiano David? Internet zaludjela neobična usporedba seksi rokera i slavne princeze

Linker
19. travanj 2024 23:12