Ron Sachs-CNP / Newscom / Profimedia
Papreni razvod

Skupo platio preljub: McGregor bivšoj ženi pristao dati pola tantijema od svih filmova i zarada

Kad je 2017. na setu hita "Fargo" odlučio poljubiti Mary Elizabeth Winstead s kojom je glumio u toj seriji, proslavljeni škotski filmski glumac možda nije ni razmišljao kako će ga to koštati obitelji i milijuna s bankovnog računa.

Razvod Ewana McGregora (49) i sada već bivše supruge Eve Mavrakis (54) napokon je finaliziran.

Zvijezda filmova Star Wars i Trainspotting, Ewan McGregor, svojoj će bivšoj supruzi Eve Mavrakis morati dati pola svega što je do prekida zaradio snimajući hit filmove, ali i polovicu onoga što će od tih istih filmova zaraditi u budućnosti, pišu strani mediji.

Naime, 49-godišnji Ewan pristao je sa suprugom od koje se razvodi podijeliti zaradu i tantijeme od svih filmova i serija koje je snimio prije njihovog prekida 2017. godine, koji je sam skrivio.

Tada je Ewan viđen kako se ljubi s glumicom Mary Elizabeth Winstead (35) s kojom je surađivao na snimanju hit serije "Fargo", što je njegovu suprugu, s kojom je bio u braku pune 22 godine izbacilo iz takta. Ewan je i dan danas u sretnoj vezi s 35-godišnjom Mary Elizabeth.

New York Cit, NY  - Ewan McGregor and girlfriend Mary Elizabeth Winstead share a passionate kiss while walking their dog in Downtown Manhattan.

BACKGRID USA 1 MARCH 2020,Image: 502184039, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Ewan i Mary Elizabeth

U dogovor ulazi zarada od filma “Christopher Robin” koji je u kina izašao 2018. godine, a na kojem je zaradio 3 milijuna dolara te tantijemi od filmova kao što su "Moulin Rouge", "Star Wars" i drugi.

Uz to, njegova će supruga dobivati 35.868 dolara mjesečne potpore te 14.934 alimentacije za njihovo četvero djece.

Ewan i Eva upoznali su se na snimanju kriminalističke serije "Kavanagh QC" početkom devedesetih i vjenčali 1995. godine. U 22 godine braka rodile su se četiri kćeri, Clara (24), Jamyan (19), Esther (18) i Anouk (6).

02/06/2011: Royal Academy of Arts Summer Exhibition 2011 Private View at The RAA, Piccadilly. Here, Ewan McGregor with his wife Eve,Image: 94980635, License: Rights-managed, Restrictions: NO UK SALES, Model Release: no, Credit line: Davidson / Goff Photos / Profimedia
Davidson / Goff Photos / Profimedia
Ewan i bivša supruga Eva

Čitajte i...

Razvod Brada i Angeline je 'na čekanju'! Odnosi se popravljaju, sve češće boravi na njenom imanju

Tajni razvod težak 140 milijuna funti! Adele nije potpisala predbračni ugovor

Razvod ili samo marketinški trik? Megan Fox u spotu novog dečka. Holivudski analitičari skeptični i šokirani

Linker
19. travanj 2024 05:42