STEVE FERDMAN/SHUTTERSTOCK
Opet solo

Slavni DJ prekinuo s mlađahnom manekenkom jer joj nije bilo drago što ‘visi‘ na Ibizi

Presudila im je razdvojenost jer je škotski glazbenik Calvin Harris radije boravio na španjolskoj Ibizi, nego s Aarikom Wolf u Sjedinjenim Državama.

Presudila im je razdvojenost jer je škotski glazbenik Calvin Harris radije boravio na španjolskoj Ibizi, nego s Aarikom Wolf u Sjedinjenim Državama.

Prohodali su prije osam godina kad ju je angažirao za snimanje spota za svoju pjesmu "Blame", prvi put su prekinuli zbog njegove afere s kolegicom Taylor Swift, a kad je od nje nakon godinu dana veze dobio nogu zbog glumca Toma Hiddlestona, ponovno joj se vratio.

image

S manekenkom Aarikom Wolf živio je u Los Angelesu, a presudila im je razdvojenost

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

No, sad je vezi škotskog DJ-a Calvina Harrisa i američkog modela Aarike Wolf definitivno, čini se, došao kraj.

Glazbenik koji na svojim turnejama zarađuje desetke milijune dolara na španjolskoj partijanerskoj meki Ibizi gdje posjeduje luksuznu vilu i farmu slaže setove za predstojeće nastupe, a manekenka je ostala u domovini i potvrdila da je njihovoj vezi presudila - razdvojenost.

image

Slavni DJ jedva je dočekao povratak na pozornicu

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Prema informacijama iz krugova bliskih paru Calvin Harris je jedva dočekao otvaranje klubova i dvorana nakon dvije godine potpunog zatvaranja zbog epidemioloških mjera i borbe protiv globalne pandemije koronavirusa.

Čitajte i: Kad pogledate novi Madonnin spot, sigurno ćete se zapitati kako je to moguće!

"Samo mu je glazba na pameti, ništa drugo ga ne zanima više od povratka pred publiku, to je njegov život i na pozornici za DJ pultom se najbolje osjeća", tvrde njegovi prijatelji.

image

S pjevačicom Taylor Swift u New Yorku 2015.

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Majstor elektronske glazbe je, podsjetimo, bio i u kraćim vezama s pjevačicama Ellie Goulding, te Ritom Orom, a na svjetskim turnejama je pratio najveća imena poput Groove Armade, Faithlessa, te Rihannu, kojoj je bio predizvođač na turnejama "Last Girl on Earth" i "Loud Tour". Dosad je objavio pet studijskih albuma, a šesti se očekuje ove godine. Pitamo se hoće li se na njemu i nakon prekida s Aarikom Wolf potpisivati kao Love Regenerator (ljubavni regenerator), što je činio posljednjih godina.

Linker
26. travanj 2024 02:01