tužna vijest

Slavni tata iz hit serije ‘Puna kuća‘ pronađen mrtav u hotelskoj sobi, okolnosti njegovog odlaska još uvijek su nejasne

Stand-up komičar, poznat po ulogama u serijama ‘Puna kuća‘, ‘Kako sam upoznao vašu majku‘ i ‘Najsmješniji američki kućni video‘ preminuo je u nedjelju u 66. godini.

Glumac i komičar Bob Saget (65) kojeg smo upoznali i voljeli upravo zbog hit serije iz devedesetih 'Puna kuća' pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u Orlandu na Floridi. Još nije utvrđeno kako je došlo do njegove smrti, poznato je samo da ga je hitna pomoć pronašla u hotelu u nedjelju, piše People.

"Danas su policijski službenici pozvani u Ritz-Carlton Orlando, Grande Lakes, na poziv o muškarcu koji nije reagirao u hotelskoj sobi. Muškarac je identificiran kao Robert Saget i proglašen je mrtvim na mjestu događaja. Detektivi nisu pronašli znakove nasilne smrti ili zloupotrebe droga", napisali su iz ureda šerifa okruga Orange na Twitteru.

image

Ekipa iz serije 'Puna kuća'.

IFTN/UNITED ARCHIVES/PROFIMEDIA

Prerani Sagetov odlazak mnoge je šokirao, a još je tužniji zbog činjenice da je tek bio započeo turneju kao stand-up komičar i nastupio je u blizini Jacksonvillea na Floridi u subotu navečer.

Ipak, najpoznatiji je po ulozi Dannyja Tannera u seriji 'Puna kuća' koja se prikazivala od 1987. do 1995. Njegove druge značajne uloge uključuju reboot 'Pune kuće', serija 'Kako sam upoznao vašu majku' i 'Najsmješniji američki kućni video' čiji je bio voditelj, kao i dugogodišnje bavljenje stand-upom.

Čitajte i: Odlazak velikana: Preminuo legendarni redatelj iz zlatne ere Hollywooda

U svojoj posljednjoj objavi na Instagramu Saget se osvrnuo na svoj nastup na Floridi, pohvalivši publiku koja je 'donijela puno pozitive'. "Nisam imao pojma da sam večeras radio dva sata. Vratio sam se u komediju kao kad sam imao 26 godina. Pretpostavljam da pronalazim svoj novi glas i volim svaki trenutak", napisao je komičar.

image

Bob Saget u mlađim danima.

MEDIAPUNCH/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Njegova obitelj dala je službenu izjavu i obratila se svih shrvanim fanovima i prijateljima:

"Užasnuti smo što potvrđujemo da je naš voljeni Bob danas preminuo. On nam je bio sve i želimo da znate koliko je volio svoje obožavatelje, nastupajući uživo i zbližavajući ljude uz smijeh iz svih sfera života. Iako u ovom trenutku tražimo privatnost, pozivamo vas da nam se pridružite u sjećanju na ljubav i smijeh koje je Bob donio na svijet", stoji u priopćenju.

Saget je iza sebe ostavio suprugu Kelly Rizzo i svoje tri kćeri - Aubrey, Laru i Jennifer - koje dijeli s prvom suprugom Sherri Kramer.

Linker
25. travanj 2024 20:56