Božo Radić / Hanza Media
romantika na stradunu

Slavni zavodnik i veliki glazbenik Rod Stewart stigao u Dubrovnik u društvu supruge!

Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković otkrio je da je u gradu Rod Stewart. Britanski glazbenik velikan stigao je u Grad u društvu supruge Penny Lancaster.

"Kažu da prve laste najavljuju proljeće. Gosti s engleskog tržišta dugi niz godina zauzimaju prvo mjesto na listi posjetitelja Grada. U Grad nam je stigao Rod Stewart, pa ako je suditi po lastama, uskoro nam stižu naši prijatelji Englezi", napisao je na svom Facebooku gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković.

Dubrovnik, 070720.
Poznati britanski pjevac Rod Stewart koji ljetuje na Jadranu  s drustvom je prosetao Stradunom.
Foto: Bozo Radic /  CROPIX
Božo Radić / CROPIX
Rod Stewart

Legendarni britanski glazbenik s obitelji je stigao u Dubrovnik, a na fotografiji koji je objavio Franković jasno je da je Rod Stewart na odmor stigao s obitelji. Fotografiran je kako razgledala grad u društvu supruge Penny Lancaster. Nije ih omela niti kiša, jednostavno su se sklonili pod kišobrane i uživali u šetnji Stradunom.

Nakon sestara Ecclestone, i sir Rod Stewart iskoristio je priliku da uživa u ljepotama Dubrovnika.

Gdje je odsjeo i koliko planira ostati - nije poznato, no zna se da se Rod i hrvatska publika vole javno. Posljednji koncert u Hrvatskoj odradio je u Zagrebu 2018., i to u životnoj fazi koja mu nije bila nimalo laka. Borio se tada s karcinomom prostate. "Dijagnosticirali su mi rak prostate. Ako ostaneš pozitivan i zadržiš osmijeh na licu... Radio sam na tome dvije godine i jednostavno sam bio sretan i Bog me sačuvao", priznao je prošle godine nakon što je završila bitka za zdravlje koju je vodio u tajnosti.

Dubrovnik, 070720.
Poznati britanski pjevac Rod Stewart koji ljetuje na Jadranu  s drustvom je prosetao Stradunom.
Foto: Bozo Radic /  CROPIX
Božo Radić / Hanza Media
Oduševljeni su glazbenik i njegova supruga slavnim dubrovačkim zidinama i Stradunom.

Velika podrška bila mu je njegova supruga Penny, s kojom je prije dva tjedna proslavio 13. godišnjicu sretnog braka. Prije nje, ovaj slavni zavodnik bio je u tri braka, no tek se u četvrtom, s Penny Lancaster, smirio. S njom je proširio obitelj pa su u braku dobili dvoje djece. Rod je tako ponosni otac osmero djece.

Čitajte i:

Supruga Roda Stewarta progovorila o užasima koje su prošli zbog njegove borbe s rakom

Okupio je sadašnju i tri bivše na istom mjestu, ali jedna nedostaje

Koji kuler! I 73-godišnji Rod Stewart nosi cipele s top trendi uzorkom

Linker
25. travanj 2024 13:06