VELIKA TUGA

Slomljena pjevačica! Imala je spontani pobačaj: ‘Rekli su mi da više ne vide otkucaje srca‘

Na društvenim mrežama britanska glazbenica obznanila je kako je nažalost izgubila dijete. Iako nije otkrila u kojem je mjesecu trudnoće bila, podijelila je emotivnu ispovijest i tako ‘pružila ruku‘ svima koji se suočavaju s takvim stvarima.

- Nakon trećeg ultrazvuka rekli su mi da više nema otkucaja srca. Ovo jutro osjećala sam se kao da nemam kontrolu nad svojim emocijama. Možda ću požaliti što sam ovo objavila. Možda neću. Zapravo ne znam. Još sam u šoku, tuga je prevelika. No, znam da sam jaka i znam da ću biti dobro - napisala je glazbenica Jessie J na društvenim mrežama. Vijest o trudnoći nije obznanila sa svojim obožavateljima, no to su saznali na najgori mogući način, kroz to da je nažalost imala spontani pobačaj. Glazbenica je dijete odlučila imati kao samohrana majka, a do začeća, put nije bio lagan. Liječnici su joj prije nekoliko godina utvrdili kako neće moći začeti prirodnim putem.

"Rekli su mi prije četiri godine da nikad neću moći dobiti djecu prirodnim putem. Ne govorim vam to jer želim vaše suosjećanje. Ja sam jedna od milijuna žena i muškaraca koji su prošli kroz to. Ako ste ikada iskusili bilo što s ovom temom ili ste svjedočili da netko drugi prolazi kroz tu bol, molim vas da osvijestite da niste sami. Mislim na vas", rekla je pjevačica na koncertu 2018. godine.

Vijest o trudnoći također je s obožavateljima željela podijeliti na nastupu, no nažalost, to je jutro saznala kako je imala spontani pobačaj.

"Još jučer ujutro sam se smijala s prijateljicom govoreći: 'Ozbiljno, kako ću sutra navečer izdržati svoj nastup u LA-u a da ne kažem publici da sam trudna?' Već jučer poslijepodne brinulo me kako ću odraditi nastup bez da se slomim...", napisala je te dodala kako se trenutačno osjeća usamljenije nego ikad. U objavi je napisala kako je biti majka oduvijek njezina najveća želja te kako će ponovno proći cijeli put ne bi li dobila dijete.

Čitajte i: Badnjak provela u bolnici pa dobila dijagnozu: 'Nisam mogla držati ravnotežu dok hodam'

"Znam da će neki ljudi misliti da bih trebala otkazati nastup, ali u ovom trenutku jasno znam jednu stvar. Počela sam pjevati od radosti, da bih ispunila svoju dušu i iskazala ljubav prema sebi, to se nikada nije promijenilo i moram to obraditi na svoj način", objasnila je.

image

Jessie J

KEN MCKAY/ITV/SHUTTERSTOCK

I prošla je godina bila turbulentna za glazbenicu. Prekinula je dvogodišnju vezu s Channingom Tatumom, koji je već u naručju druge, glumice Zoe Krawitz, a kraj godine doživjela je u bolnici zbog posljedica s kojima se suočava zbog Meniereove bolesti.

Linker
24. travanj 2024 07:11