POSVETIO SE GLAZBI

Sorry Amber, Johnny je krenuo dalje: Dva tjedna nakon pobjede na sudu uživa kao nikad dosad

Glumac koji je nastupio u nedjelju u Helsinkiju, samo želi natrag svoju karijeru nakon pobjede protiv bivše partnerice.

Johnny Depp, 59-godišnji glumac, nastupio je s glazbenikom Jeffom Beckom u nedjelju na Helsinki Blues Festivalu te je potvrdio da je nastavio dalje nakon suđenja s bivšom suprugom Amber Heard.

"Suđenje je bilo neophodno, ali on je sretan što je gotovo. Laknulo mu je zbog presude porote, brzo se fokusirao na nove projekte‘‘, navodi izvor za časopis People.

image

Johnny Depp nastupa s Jeff Beckom

JUSSI NUKARI AFP

Ranije ovog mjeseca, Johnny je dobio sve tri tužbe za klevetu u predmetu protiv Amber Heard zbog njezinog članka iz 2018.godine i kojem je ustvrdilada je preživjela obiteljsko zlostavljanje.

Porota je Deppu dodijelila 15 milijuna dolara odštete, ali 36-godišnja Amber morat će platiti 10,35 milijuna dolara zbog zakona Virginije koji ograničava kaznenu odštetu (sudac je smanjio iznos). Osim toga, porota od sedam osoba dodijelila je Amber dva milijuna dolara odštete za njezine protutužbe protiv Deppa.

image

EVELYN HOCKSTEIN AFP

"On sada ni ne govori o suđenju", dodaje izvor.

"Podnio je tužbu, jer je smatrao da je to potrebno. Ipak je krenuo dalje. Sada se može vratiti onome što voli raditi. Uživa u nastupima i pred njim je radno ljeto. Veseli se što će nastaviti raditi. On samo želi natrag svoju karijeru. Uživa u snimanju."

Depp i njegovi obožavatelji proslavili su presudu, a glumac je priznao da mu je "porota vratila život". Amber je u međuvremenu tu odluku nazvala poražavajućom za žene, dok je glumičina odvjetnica Elaine Bredehoft rekla prošlog tjedna da se njezina klijentica planira žaliti na presudu.

image

Johnny Depp

MAURO FAGIANI/NURPHOTO/SHUTTER

Depp i Beck (77) su 9. lipnja najavili svoj nadolazeći album, pod nazivom 18, koji bi trebao biti objavljen 15. srpnja.

"Izuzetna je čast svirati i pisati glazbu s Jeffom, jednim od pravih velikana i nekim koga sada mogu zvati svojim bratom", rekao je glumac.

Dvojac je također objavio službeni glazbeni video za svoj prvi singl s novog albuma, pod nazivom "This is a Song for Miss Hedy Lamarr"

"Već godinama nisam imao kreativnog partnera poput njega", rekao je Beck o Deppu.

Britanski glazbenik je dodao: "Samo se nadam da će ga ljudi shvatiti ozbiljno kao glazbenika jer je nekima teško prihvatiti da Johnny Depp može pjevati rock and roll."

Linker
20. travanj 2024 01:07