divna vijest

Stiže prinova u obitelj! Brat Blanke Vlašić u tajnosti se vjenčao s dugogodišnjom djevojkom

Naš reprezentativac Nikola Vlašić, brat slavne sportašice, i njegova samozatajna djevojka Ana vjenčali su se u crkvi sv. Lovre u Splitu.

Nogometni reprezentativac Nikola Vlašić oženio je dugogodišnju djevojku Anu. O svadbi su svi bili diskretni, Nikola ne želi da se o njegovom intimnom životu izvještava javnost pa je poznata splitska (i sportska) obitelj poštovala njegovu želju. Njegova proslavljena sestra Blanka Vlašić stoga na svom Instagramu nije objavljivala ništa što bi uputilo da je njezin mlađi brat uplovio u bračnu luku.

Čitajte i: Blanka Vlašić okrenula novu životnu stranicu: Nakon odlaska u sportsku mirovinu, otputovala bratu

U tajnosti se Vlašić, naime, vjenčao, prema pisanju 24sata, brak su sklopili u crkvi sv. Lovre u Splitu, a nakon te svečane ceremonije počeli su se pripremati i za dolazak prinove, koja stiže krajem lipnja. Nikola i Ana u vezi su već pet godina i žive u Moskvi, gdje Nikola igra za tamošnji CSKA.

Nakon završetka ruskoga prvenstva Nikola i Ana vratili su se u Split, gdje su se vjenčali u krugu obitelji i najbližih prijatelja. Početkom idućeg tjedna Nikola će na okupljanje reprezentacije a potom i na Europsko prvenstvo, gdje će iščekivati vijesti, njegova Ana bi kraja lipnja trebala na svijet donijeti njihovo prvo dijete. Ovaj sretni par nikada nije tajio vezu, no nisu skloni niti javno govoriti o svojoj intimi.

Linker
18. travanj 2024 14:58