Goran Šebelić / Hanza Media
Nema mjesta strahu

Što li joj je muž skrivio? Poznata glumica u karanteni napravila ono što bi se malo tko od nas usudio

Svatko od nas se u karanteni zabavlja kako najbolje zna i umije, a neki tek sada otkrivaju vještine za koje nisu ni znali da ih imaju, baš poput Bojane Gregorić Vejzović koja se odvažila ošišati svog supruga.

Domaća glumica Bojana Gregorić Vejzović vrijeme u samoizolaciji, čini se, iskorištava za savladavanje novih vještina. Kako frizerski saloni ne rade, prepušteni smo sami sebi i moramo prevladati strah od šišanja i bojenja kose, što sebe, što drugih.

Bojana je na Instagramu podijelila crno-bijelu fotografiju jednog lijepog popodneva u njezinom domu, koji je nažalost također pretrpio štetu od zagrebačkog potresa, pokazujući kako je sada prava majstorica u šišanju svog supruga Enesa.

Što ste vi novo svladali u karanteni? @vejzovic.enes neću poticati u savladavanju šišanja ni pod razno, ali morat će naučiti pofarbati izrast jer uskoro me neće prepoznati. Kako ste svi? Kako ste Zagrepčani moji?Nama statičari još nisu stigli, spavaće sobe ne upotrebljavamo jer se žbuka sa stropa trusi novim podrhtavanjima, koja su hvala Bogu puno slabija! Spavamo kao sardine u dnevnom boravku, ali i to će proći!! Ajmo probat' samo s pozitivom! Da čujem što ste novo svladali?", upitala je Bojana svoje pratitelje.

zagreb 070106
vjencanje bojana gregoric i enes vejzovic
foto studio plavi
-zs-
Hanza Media arhiva

Bojana i Enes u braku su već dugih 14 godina, a danas se vole baš kao i na početku veze. Par se zaljubio 2003. kada su zajedno glumili u predstavi "Popcorn", a vjenčali su se 2006. U braku su dobili dvoje djece - sina Raula i kći Zoe.

Prije nekoliko godina Bojana je u intervju za magazin Gloria rekla da ne zna tajnu uspješnog braka, ali da misli da su njih dvoje uspjeli, između ostalog, baš zato što su vezani poslom.

Linker
16. travanj 2024 13:09