Izabel Kovačić u novoj kampanji za vlastiti brend Lunilou.
 Sanja Jagatić
Sretne vijesti

Šuškanja su bila točna! Izabel Kovačić u novoj kampanji pokazala trudnički trbuščić

Može li biti ljepšeg načina za krunu desetogodišnje ljubavi od prinove u obitelji? Izabel i Mateo Kovačić znaju odgovor na ovo pitanje! Uskoro stiže dijete.

Da nije samo lijepa supruga nogometaša, Izabel Kovačić (27) potvrđuje iz dana u dan. Ona i njezin suprug Mateo Kovačić (26) su uspješan, mladi par, prepoznat je i kod nas i u svijetu po svojoj skromnosti i velikoj ljubavi koju njeguju već 10 godina. Baš zato su vijesti o mogućem proširenju obitelji ovog omiljenog para u velikom fokusu javnosti, iako su na napise da očekuju dijete odlučno šutjeli, nova kampanja Izabelinog eko-brenda za djecu Lunilou potvrdila je nestrpljiva šuškanja.

Nova kolekcija koju potpisuju Izabel Kovačić i Ivana Čirjak, osim neodoljivih dizajnerskih komada za djecu, otkriva možda i mnogo više. Na jednoj fotografiji Izabel pozira s malenom djevojčicom, obje odjevene u romantične bijele haljinice, no Izabel jednom rukom ističe svoj trbuščić.

Slatke vijesti?

"Ovo je kolekcija na kojoj smo dugo radile i koju smo vrlo pažljivo smišljale. Kako smo i same pobornice slow fashiona, kroz vlastiti brend pokušavamo svoje kupce educirati o važnosti kvalitete i čistoće materijala koju kupuju i stavljaju na svoju kožu i kožu svoje djece. Upravo iz tog razloga naša je odjeća izrađena od 100% organskog pamuka koji svojim sastavom jamči nevjerojatnu mekoću i podatnost", izjavila je Izabel Kovačić koja je suvlasnica brenda Lunilou.

Jedan od najpopularniji dječjih brendova Lunilou od samih početaka ima jedan cilj i jednu misiju, a to je proizvodnja eko odjeće koja ne samo da brine za osjetljivu dječju kožu već pri tome brine i za okoliš u kojem ta djeca žive.

Soccerplayer Mateo Kovacic and wife Izabel Andrijanic during the wedding of Sergio Ramos and Pilar Rubio in Seville on Saturday, 15 June 2019
Cordon Press, Image: 447974561, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: 744/due�as/cordonpress / Cordon Press / Cordon Press / Cordon Press / Profimedia
744/due�as/cordonpress / Cordon Press / Cordon Press / Cordon Press / Profimedia
Par jedva čeka dobiti djevojčicu ili dječaka.

Je li upravo kroz promociju - dječje - kolekcije Izabel Kovačić objavila da ona i njezin Mateo čekaju svoje prvo dijete? Poznati vezni igrač londonskog kluba Chelsea, Mateo Kovačić i njegova Izabel od 2010. su u vezi. Kad su se zaljubili oboje su bili srednjoškolci, on je u župi bio ministrant i za oko mu je zapela ljepotica koja je pjevala u župnom zboru Lilium. Naposljetku su ih spojile nedjeljne mise.

Ljubav za cijeli život

Vjenčali su se sedam godina nakon toga, 17. lipnja 2017. u župi Sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima. Osim treće godišnjice braka, koju su proslavili prije koji dan, par je ovog proljeća proslavio i Mateov 26. rođendan. Skromno, zajedno i u ljubavi. Otkako je krenula pandemija slavni nogometaš i njegova lijepa supruga iz Londona su se vratili u Hrvatsku.

Sanja Jagatić
Proizvodnja eko odjeće prioritet je Izabelinog brenda za djecu Lunilou.

"Trenutno smo u Zagrebu i moram priznati kako smo puno mirniji i sigurniji ovdje. Jako volimo London, ali doma je doma. Za potres smo saznali dok smo bili u Londonu i upravo tada odlučili smo da se moramo vratiti u Zagreb gdje nam je obitelj i prijatelji kojima je trebala pomoć", rekla nam je u razgovoru za Gloria.hr nedavno Izabel.

Pročitajte i:

Izabel Kovačić otkriva kako je s Mateom napustila London: 'Ovdje smo puno sigurniji i mirniji'

Spojile su ih nedjeljne mise: Mateo i Izabel Kovačić slave 10 godina ljubavi

Izabel Kovačić osmislila 4 prirodna proizvoda: 'Jedan mi je ipak najdraži!'

Skromno slavlje najskupljeg nogometaša Hrvatske! Izabel bez šminke, Mateo uz tortu i poruke ljubavi

Linker
19. travanj 2024 05:14