Pampas trava i zidine

Šuškanja su bila točna! Supruga Duje Ćaleta Cara otkrila prvu fotografiju s vjenčanja, njezina haljina oduzima dah

U bajkovitom, suncu obasjanom Dubrovniku, Andrea Đurđević i hrvatski nogometaš razmjenili su bračne zavjete. Sve je oko njih bilo ukrašeno pampas travom koju je Andrea čak imala u svojem vjenčanom buketu.

Nakon što se šuškalo kako je hrvatski nogometni reprezentativac Duje Ćaleta Car konačno stao pred oltar sa svojom dugogodišnjom djevojkom Adrianom Đurđević, nije trebalo dugo da par i službeno potvrdi da su sada muž i žena.

Čitajte i: Nakon vijesti o prinovi, novo iznenađenje: Duje Ćaleta Car oženio je svoju Adrianu u strogoj tajnosti

Adriana je na svom Instagram profilu objavila prvu fotografiju s vjenčanja koja izgleda zaista bajkovito, kao i njezina vjenčanica. Uz to je također otkrila da je bračne zavjete s Dujom razmijenila 25. svibnja 2021.

"Početak vječnosti - 25.5.2021.", napisala je Adriana ispod fotografije na kojoj ona i njezin suprug sjede na kamenim stepenicama, a oko njih su ukrasi s popularnom i raskošnom pampas travom.

Čitajte i: Zaruke skladnog para: Duje Ćaleta - Car i njegova Adriana objavili sretne vijesti na romantičnom vidikovcu

Dok je Duje bio u elegantnom bijelom sakou, crnim hlačama i crnom leptir mašnom, Adriana je zablistala u vjenčanici boho stila, s rukavima od perlica i dugim šlepom, a na glavi je imala vijenac od zelenih grančica.

Čini se da je dubrovačka pravnica i manekenka pazila na svaki detalj pa je romantičnu haljinu spojila s otvorenim sandalama na petu posutima bisernim perlama.

Čitajte i: Trudnoću su priželjkivali, a onda je Duje Ćaleta-Car sretnu vijest o prinovi dobio od svoje Adriane kao božićni poklon

Inače, Duje i Adriana uskoro će postati roditelji. Kako je u travnju ispričala za Gloriju, Duji je vijest da će postati otac priopćila uoči Božića.

"Radosnu vijest sam Duji priopćila kao božićni poklon i bio je neizmjerno sretan. Ne znam koju reakciju izdvojiti, imam osjećaj da ih je u tom trenutku bilo bezbroj... I svaka je bila savršena", otkrila je Adriana.

"Trudnoća nije bila neplanska tako da smo se oboje jako razveselili kad smo saznali! Nisam razmišljala o majčinstvu, vjerovala sam oduvijek da sve dođe u svoje vrijeme. Sada kad sam trudna, naravno da se više educiram, čitam neke knjige, ali ne pretjerujem. Mislim da puno toga dođe prirodno, a za sve ostalo tu su naše obitelji koje su pravi oslonac u životu i sigurno će pomoći sa savjetima", dodala je Dubrovkinja koja je svog Duju upoznala sasvim slučajno u Zagrebu, a u vezi su već više od četiri godine.

Linker
18. travanj 2024 07:41