Bliži se taj dan

Sve za prijatelje: Znamo tko će Petru Graši i Hani Huljić pjevati na svadbi, a biti će ih još

Splitka pjevačica Jelena Rozga i pjesmom će prijateljima na subotnjem vjenčanju poželjeti sve najbolje u braku.

Svadbena zvona koja će najaviti splitsko vjenčanje desetljeća našeg glazbenog velikana 45-godišnjeg Petra Graše i njegove 14 godina mlađe odabranice, pjevačice i glazbenice Hane Huljić sve su bliže, a sad se napokon zna tko će slavnom estradnom paru - pjevati na svadbi.

Kako je riječ o intimnoj obiteljskoj proslavi kojoj će osim najuže rodbine i kumova - Graši će kum biti legendarni košarkaš Dino Rađa, a Hani Huljić kolegica Domenica Žuvela - prisustvovati samo najbliži prijatelji, tako će mladence i njihove goste zabavljati njihova zajednička prijateljica, splitska pjevačica Jelena Rozga.

image

Jelena Rozga i Saša Matić u zagrebačkoj su Esplanadi zapjevali uživo.

DAVOR PONGRAČIĆ/CROPIX

Čitajte i: Jelena Rozga i Saša Matić u najiščekivanijem duetu ove godine svojoj publici podarili novi glazbeni užitak

"Pjevala bih svakome od svojih prijatelja na vjenčanju", kaže Rozga s kojom smo popričali na promociji desetog albuma “Dva života” Saše Matića u Smaragdnoj dvorani zagrebačkog hotela Esplanade.

Jelena je na taj događaj stigla vrhunski sređena - u dizajnerskoj bijeloj košulji Alexandera Wanga, trapericama s potpisom Re/Done, cipelama Yvesa Sainta Laurenta, a modnu kombinaciju je vrhunski upotpunila i zelena torba s potpisom Bottege Venete.

image

U crnim hlačama, asimetričnoj bijeloj košulji i upečatljivim dodacima, Jelena je još jednom pokazala da nije samo kraljica estrade, već i stila.

DAVOR PONGRAČIĆ/CROPIX

Čitajte i: Nisu Hana Huljić i Petar Grašo jedini: Ovo je osam parova koji su šokirali domaću javnost

Ipak, kakvu odjevnu kombinaciju sprema za subotu - vjenčanje koje svi s nestrpljenjem iščekuju - nije željela otkriti.

"Čim sam saznala sretnu vijest sve lijepe želje uputila sam mladencima osobno, te ih nema potrebe prepričavati", kaže Jelena Rozga koja u subotu sigurno neće biti jedina s mikrofonom u rukama.

S obzirom da će na svadbi biti mnogo njezinih kolega, svadba Petra Graše i Hane Huljić sigurno će se pretvoriti u vrhunski glazbeni događaj o kojem će se još dugo pričati.

Linker
19. travanj 2024 10:01